Somaspor’un Asist Kralı

Somaspor’un Asist Kralı

Somaspor’un kara çocuğu Yılmaz Ceylan, yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

2.Lig Beyaz Grupta 21 golle Esenler Erokspor, 20 golle lider Şanlıurfaspor’un ardından 19 golle Nazilli Belediyespor ile birlikte en fazla gol atan takımlar arasında yer alan Somaspor’da Yılmaz Ceylan asistleriyle dikkatlerini üzerine çekiyor.

2020-2021 Sezonunda devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekibi Yunus Emre Belediyespor’dan Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür’un ısrarlarıyla transfer edilen kanat oyuncusu Yılmaz Ceylan başarılı ve istikrarlı performansı ile göz dolduruyor.

Bu sezon ligde oynanan 12 maçın 11’inde ilk 11’de başlayan ve toplam 994 dakika sahada kalan Yılmaz, yaptığı asistlerin yanı sıra, yeteneği ve topla olan hakimiyeti ile taraflı tarafsız her kesimin beğenisini toplamaya devam ediyor. Somaspor formasıyla 6 asistin yanında 2 kez de gol sevinci yaşayan 22 yaşındaki başarılı futbolcu, teknik direktör Burhanettin Basatemür’un da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Bugün oynanan Isparta 32 Spor maçında Yusuf Türk’ün golünde pası verdi ve asist sayısını 6’ya çıkararak bu alanda takımın en iyisi oldu. Yetenekli oyuncu ayrıca, attığı iki golle de takımına katkı sağladı.

“Gol attırmayı seviyorum”

Yılmaz gol atmaktan çok attırmayı sevdiğini söyledi, “Takım arkadaşlarımın attığı gollerde yaptığım asistlerle yardımcı olduğum için çok mutluyum. Saha içerisinde herkesin bir oyun karakteri var. Benim karakterimde atmaktan çok attırmayı daha çok seviyorum. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum”dedi.



Helal olsun Kara Çocuk Yılmaz Ceylan

Isparta 32 Spor’un kadrosuna baktığımızda birinci lig görmüş Musa Nizam ve Burhan Eşier gibi maddi değerleri bir hayli yüksek futbolcuların sahadaki performanslarıyla bizim kara çocuk Yılmaz Ceylan’ın performansını karşılaştırdığımda inanılmaz bir sonuç çıktı ortaya.. 1.300.000 Euroluk Isparta 32 Spor takımıyla beraber Musa Nizam ve Burhan Eşier sahada adeta yürürken, bizim Karaoğlan Yılmaz, savaşıyor, benliğini ortaya koyuyor, mevki tanımıyor.. Gurur duyuyorum bu karakterde oyuncuları takımda seyretmekten.. Helal olsun Kara Çocuk Yılmaz Ceylan

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN