Somaspor’lu Üzeyir Ergün, İmzayı Atıyor..

Somaspor’lu Üzeyir Ergün, İmzayı Atıyor..

Somaspor’un başarılı sağ kanat futbolcusu Üzeyir Ergün, hayatının imzasını atmaya hazırlanıyor.

SOMADASPOR

Trabzon İdmanocağı, Boluspor, Ceyhanspor, Edirnespor, Haçkaspor, Isparta Davrazspor ve bu sezon Bölgesel Amatör Play-Off maçlarında Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-1 mağlup ederek TFF 3.Lige yükselen Somaspor formasını başarıyla giyen Üzeyir Ergün hayatını Ayşe-İsmail Yomralıoğlu’nun güzel kızları Gökçek Yomralıoğlu ile birleştirme kararı aldı.
7 Haziran Cuma günü Trabzon / Akçaabat Remzi Garden Düğün Salonunda saat 19:30’da yapılacak törenle dünya evine girecek olan Gökçek ve Üzeyir çiftine şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN