Somaspor’lu Taraftarlar Afyonspor Maçına İlgi Göstermedi

Somaspor’lu Taraftarlar Afyonspor Maçına İlgi Göstermedi

TFF 2.Lig Kırmızı grup 3.hafta maçında Somaspor’lu taraftarlar Afyonspor maçına ilgi göstermedi.

Ligin ilk iki haftasında başarılı sonuçlar almasına karşın bu sezon istediği taraftar desteğini arkasında bulamayan siyah-beyazlılar, Afyonspor maçında da aynı sıkıntıyı yaşadı.

Somasporlu Taraftarlar Afyonspor Maçına İlgi göstermedi

Bal ve 3. Lig’de stadı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, 2.lig’de Niğde Anadolu FK ve Afyonspor maçlarına ise fazla rağbet göstermedi. TFF’nin yüzde elli kapasite ile seyirci alınmasına izin vermesine rağmen, son iki maçta ortalama yüzde 15 civarında taraftarların ilgi göstermesi kulübü maddi manevi yönden düşündürmeye başladı. Soma Atatürk Stadı’nın maraton tribünlerinde büyük boşluklar yer alırken yaklaşık bin siyah-beyazlı taraftar karşılaşmayı izledi.

Konuyla ilgili olarak Somaspor yöneticisi Fatih Kaya şunları söyledi:

”20 Yıl sonra Soma olarak hayalini kurduğumuz, çok büyük bütçeli takımların mücadele ettiği, içinde yıllarca süper ligde mücadele etmiş oyuncuyu barındıran bu ligde çok fazla emek verilerek küçük bütçelerle kurulmuş, gelen taraftarlarımızın da gördüğü üzere üç maçta zorlu rakiplerine karşı iki galibiyet bir beraberlikle zirve mücadelesi veren takımımıza Soma halkında bu takıma gönül vermiş taraftarlarımızdan yanımızda olmalarını istiyoruz. Soma halkı olarak 20 yıl amatörde zor şartlar altında mücadele eden bu takımı geldiğimizde noktada lütfen yalnız bırakmayalım. Somaspor sizlerle güzel, kombine ve reklam konusunda da sizlerden destek bekliyoruz.”dedi.

Bağlantılı Haberler;

Saygı Duyulacak Takım Kimmiş?
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 1)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 2)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 3)
Basatemür, Maça 2-0 Geride Başlayabileceğimizi Beklemiyorduk
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Afyonspor Maç Önü
Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”
Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN