Somaspor’lu Özcan Aydın, Golü Unuttu

Somaspor’lu Özcan Aydın,  Golü Unuttu

Somaspor’un atom karıncası Özcan Aydın, golü unuttu

Sezona Niğde Anadolu FK maçıyla iyi bir başlangıç yapan yetenekli oyuncu Özcan Aydın, son maçlarda golü adeta unuttu. Siyah-beyazlı formayla son golünü 4.hafta Diyarbekirspor‘a atan Özcan, 7 maçtır fileleri havalandıramıyor.

Geçen sezon attığı ve attırdığı gollerle Soma’lı sporseverlerin kalbinde büyük yer eden 24 yaşındaki genç yetenek, bu sezonun son yedi maçında gol noktalarında etkisiz bir görüntü ortaya koydu ve taraftarlarına gol sevinci yaşatamadı.

Siyah-beyazlı formayla son golünü Lig’de Diyarbekirspor ile deplasmanda oynanan dördüncü hafta mücadelesinde atan Özcan, bu karşılaşmanın ardından uzun süreli suskunluğa girdi. 24 yaşındaki oyuncu, bu gol sevincinin ardından takımının yaptığı biri kupa olmak üzere 8 resmi maçta gol noktalarında etkisiz kaldı.

 

575 Dakikadır Gole Hasret!

Ligde Ergene Velimeşe maçında 85 dakika sahada kalan Özcan Aydın, Sakaryaspor karşısında 84, Turgutluspor mücadelesinde 68, Serik Belediyespor maçında 90, Kahramanmaraspor karşısında 71, Sivas Belediyespor deplasmanında 90 dakika ve son olarak Bayburt Özel İdarespor karşılaşmasında 87 dakika oynadı. Ziraat Türkiye Kupasında ise Ankaragücü ile oynanan maçta 45 dakika oynayan siyah-beyazlı oyuncu, gol atma başarısı gösteremedi.

Sarıyer Maçında Patlama Bekliyoruz!

Geçtiğimiz sezon 11 gol atıp 9 da asist yaparak Somaspor’un şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Özcan’ın, 10 Kasım Çarşamba günü Sarıyer ile deplasmanda oynanacak 12.hafta karşılaşmasında gol orucunu bozmasını bekliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN