Somaspor’lu Mustafa Şengül Parıldıyor

Somaspor’lu Mustafa Şengül Parıldıyor

Yeni sezona TFF Soma Belediye Tesislerinde hazırlanan Somaspor’da liglerin başlamasına on altı gün kala kadro yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Somasporun alt yapıdan yetiştirdiği 1999 doğumlu defans oyuncusu Mustafa Şengül, oynağı başarılı futbolu ve istikrarı ile göz dolduruyor. Mustafa daha şimdiden birçok takımın transfer listesine de girmeyi de başardı.

Mustafa Şengül Tatil Yapmadı, Semerisini Almaya Başladı

Somaspor alt yapısından kazanılan 22 yaşındaki Mustafa Şengül, transfer ücretlerinin anormal yüksek olduğu piyasada siyah-beyazlıların en büyük tesellisi oldu. Somasporun 3.ligde yer aldığı iki sezonda 28 maç sahada yer alan Mustafa Şengül, Somaspor formasıyla ligdeki ilk profosyonel maçına 2019-2020 sezonun 1.haftasında HEASK ile İstanbul’da oynanan maçta çıktı. HEASK maçından buyana takımda zaman zaman ilk on birde yer bulan Mustafa, bu sezon hazırlık maçlarında gösterdiği performansla takımların transfer listesine girmeyi başardı.

Mustafa Şengül SomasporTatil Yapmadı, Semerisini Almaya Başladı

Geçen sezonun bitmesiyle beraber tatil yapmamayı tercih edip bireysel antrenmanlarla kendini geliştiren 1,87’lik Mustafa, Melih Şencan, Onur Ulaş, İbrahim Ak’la beraber merkez stoperde forma savaşı verecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN