Somaspor’lu Futbolcunun Çapraz Bağları Koptu

Somaspor’lu Futbolcunun Çapraz Bağları Koptu

Bucaspor ile oynanan hazırlık maçında Somaspor’lu futbolcunun çapraz bağları koptu.

Somaspor‘un Bucaspor ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Yasin Yıldız‘dan kötü haber geldi. Yasin Yıldız’ın ön çapraz bağının koptuğu açıklandı. Talihsiz oyuncu büyük ihtimalle sezonu kapattı.

Cezalı ve sakatlıklar Somaspor’un peşini bırakmıyor. Son olarak Bucaspor 1928 ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve MR’ı çekilen Yasin Yıldız’ın sağ diz ön çapraz bağı koptuğu bilgisi, siyah-beyazlı camiada adeta şok etkisi yarattı.



YASİN YILDIZ ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU

Basatemür’un ”Can” Simidiydi

3.lig 3.Grup lideri Somaspor’da forma giyen, son maçlardaki performansıyla ile takımına büyük katkı sağlayan Yasin, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un can simidiydi.

Buradan talihsiz oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN