Somaspor’lu Futbolculardan Özgür Mat’a Ziyaret.

Somaspor’lu Futbolculardan Özgür Mat’a Ziyaret.

Somaspor’lu kaptan Murat Sözgelmez, Semavi Özgür, Süleyman Öztürk ve Caner Ağca Bergama dan Soma’ya dönerken trafik kazası geçiren ve yaklaşık 12 gün yoğun bakımda kalan Somaspor’un malzeme sorumlusu Özgür Mat’ı hastanede ziyaret edip moral verdiler.

Yoğun bakımından çıkan Özgür Mat‘ı ziyaret eden Somaspor’lu futbolcular, Özgür’ün babası Ali Mat‘tan son durumu hakkında bilgi aldılar.

Ali Mat’ın verdiği bilgiler doğrultusunda; Özgür’ün her geçen gün iyiye gittiğini, 12 gün yoğun bakımda kaldığından dolayı konuşmada zorluk çektiğini, Allahın izniyle de en kısa sürede eski sağlığına kavuşacağının bilgisini aldılar. 12 gün boyunca ince bir çizgide yaşam savaşı veren ve 12 gün sonra hayata gözlerini açan Özgür, konuşmada zorluk çekse de, çok sevdiği futbolcu ağbilerinin ziyaretine gelmelerinden dolayı çok sevindiği yüz ifadesinden belli oldu..

Sevgili kardeşimiz Özgür Mat’ın sağlık durumunun iyi gitmesi bizleri bir hayli sevindirdi. Özgür’e , ailesine ve Somaspor Kulübü’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN