Somaspor’da Yönetimin Yüzü Gülüyor

Somaspor’da Yönetimin Yüzü Gülüyor

TFF 3. Lig 3.Grup lideri Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, camia olarak zorlu İçel İdmanyurdu galibiyetinin sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Kendi saha ve az sayıdaki taraftarlarının önünde konuk ettikleri İçel İdmanyurdu’nu 71.dakikada Umut Koray Öz’ün golüyle 1-0 mağlup ederek, camia olarak rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Aydın, ” Geçen haftayı Batman mağlubiyeti ile tamamladığımız için bugünkü İçel İdmanyurdu maçına stresli başladık. Tabi ligin boyu kısaldıkça oyun anlamında sezon boyu yaptıklarımızı maçın ilk yarısında yapamadık. Maçın ikinci yarısında oyunu daha fazla istedik. Kazanmayı öncelikli hedef haline getirdiğimiz için acele hücumlarda yaptık. Maçın ikinci yarısında rakibe pozisyon vermeden attığımız tek golle maçı kazanmasını bildik. Sadece maçı değil ünvanımızı ne kadar hak ettiğimizi de tüm rakiplerimize göstermiş olduk. Zira ligin ilk yarısında ilk yenilgimizi bugünkü rakibimizden almıştık.” diye konuştu.



BU MAÇIN HİKAYESİ ÇOK

”Bu Maçın Hikayesi Çok”

Esenler Erokspor’un berabere kalmasının ardından puan farkını beşe çıkardıklarını ifade eden Aydın, ” Bu maçın hikayesi çok, ilk kez taraftarımıza otopark üstünden olsa takımımızı izlettirme şansı bulduk. Soğuk ve rüzgarlı bir havada bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yine bu sene Somaspora inanılmaz destek veren ana sponsorumuz İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız ve firma heyetini galibiyetle ağırlamanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Artık önümüze bakıyoruz, en az hata yaparak kalan maçlarımızı tamamlayıp bu sene verilen emeklerin karşılığı olarak 3.lig 3.grup şampiyonu olarak 2.lige yükselmek istiyoruz. Bundan sonra tüm enerjimizi önümüzde ki maçlara aktarıp kupayı alıp şehrimizle taraftarımızla doyasıya sevinç yumağı olmak istiyoruz. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi tek tek kutluyorum. Çok mükemmel bir duruş gösterdiler sezon başından beri.. İnşallah bu duruşu kalan maçlarımızda da gösterip hedefe ulaşacağız. Anlatılmaz duyguların yaşandığı haftalardayız, inşallah bu duygularımızı yaşayarak ipi göğüsleyeceğiz.” dedi.



SOMASPOR GENEL KAPTANI ABDULLAH KARIŞ

Abdullah Karış’a Sevgi Gösterisi

Öte yandan yönetim ve teknik komitelerle sporcular arasındaki koordinasyonu sağlayan, ilişkileri düzenleyen ve futbolcular tarafından çok sevilen genel kaptan Abdullah Karış, maç sonu futbolcular tarafından havaya atılmasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.


Bağlantılı Haberler;

İyi Yoldayız, Her Şey Bizim Elimizde
Maçın Video Görüntüleri
Somaspor 1-0 İçel İdmanyurdu
Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu
İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN