Somaspor’da Yeni Transferlerin Sayısı Beşe Çıktı

Somaspor’da Yeni Transferlerin Sayısı Beşe Çıktı

3.Grup lideri Somaspor, Erman Vardar, Alper Uğuz ve Kadir Yuttadur’dan sonra kadrosuna iki oyuncuyu daha kattı. Böylelikle Somaspor’da Yeni Transferlerin Sayısı Beşe Çıktı. 

Daha önce ara transferde kadrosuna kattığı Bodrumspor’dan Erman Vardar, Modafen’den Alper Uğuz ve Ergene Velimeşe’den Kadir Yuttadur‘dan sonra Turgutluspor’dan 20 yaşında orta saha Hüseyin Durak ve Yunus Emre Belediyespor’dan 20 yaşında sol bek ve sol ön oyuncusu Yılmaz Ceylan‘ı bünyesine dahil etti.

SOMASPORUN YENİ TRANSFERLERİ AYRI ÇALIŞTI
3 Ayrı Program Uygulandı

Öte yandan Gölcükspor hazırlıklarını sürdüren Somaspor‘lu futbolculara 3 ayrı program uygulandı. Bir grup dinlendirilip Covit testine sokulurken, genç oyunculardan oluşan grup salonda çalıştı. Yeni transferlere ise  eksik yönlerine göre bireysel çalışma yaptırıldı. Evrakları için Turgutlu da bulunan Hüseyin Durak antrenmana katılamadı



Gölcükspor maçıyla ilgili teknik direktör Burhanettin Basatemür‘un açıklamalarını dinlemek için buraya tıklayınız!SOMASPOR YENİ TRANSFERLER

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN