Somaspor’da Yeni Transferler Sabırsız

Somaspor’da Yeni Transferler Sabırsız

TFF 2.Ligde yeni sezonun başlamasına 19 gün kalmışken, lig öncesi Somaspor’un son durumunu sizler için değerlendirdik.

2019 yılında 26 yıllık Profosyonel Lig hasretine son veren Somaspor‘un iki 3.lig birde 2.lig sezonu süren bu macerası hiçte beklendiği gibi son bulmadı. Geçen sezona teknik direktör Burhanettin Basatemür‘ün yanı sıra bir çok futbolsever tarafından lige yeni çıkmış ve adı sanı duyulmamış oyuncu kadrosu ile başlayan Somaspor, ilk sezonunda final ikinci sezonunda ise 2.lige yükselme başarısı göstermişti.

Bu Sezon Level Atladık!

Somaspor’un 2022-23 sezonunda kadrosuna kattığı yeni transferlerin bir çoğu geçen sezonun aksine Süper lig, 1.Lig ve 2.Lig tecrübesi olan futbolculardan oluştu.

Kadronun geçen sezon banko oynayan 4 isim takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, kalecimiz Tunay Meral, orta saha Yılmaz Ceylan ve defans oyuncumuz Mustafa Şengül’ün haricinde baştan aşağı değişmesi bir çok kişi tarafından şu an için olumsuz karşılansa da takımın başında Makro takım yaratma becerisi yüksek olan Burhanettin Basatemür’un olması  bizlere güven veriyor…

“Taraftarımızın Önüne Çıkacağımız Günü Sabırsızlıkla Bekliyoruz.”

13 Ağustos’ta  Soma’da Akhisarspor ile Atatürk Stadında oynanacak maç öncesinde bir hayli heyecanlı olduklarını ve maç gününü sabırsızlıkla bekledikleri gözlemlendi. Yeni transferler, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları çalışmaların da kaynaşma adına çok güzel geçtiğini, en önemli hedeflerinin geçen sezonu 10.sırada bitiren Somaspor’u daha yukarılara çekmek olduğunu vurguladılar.

Her futbolcunun olduğu gibi kendilerinin de; yeni takım-yeni taraftar ve yeni umutlar barındıran hedefleri için mücadele edecekleri ve bu mücadele doğrultusunda da başarılı olmak istediklerini belirttiler..

 

İşte yeni sezonda Somaspor forması ile Atatürk Stadı’nın sihirli atmosferinde sahaya çıkmak için sabırsızlanan yeni futbolcularımız şöyle:

Ali Özdemir Merkez Orta Saha (Ağrı 1970 Spor)
H.Ahmet Kaymak Sağ Kanat (Karamürsel)
Baha Kısacık Santrafor (Iğdır FK)
Yusuf Tursun Orta Saha (Bl.Bolvadin)
S.Ali Memnun Stoper (Artvin Hopaspor)
Kadir Karış Sağ Kanat (Darıca GB)
Berkay Ekici Santrafor (Hendekspor)
Yavuzhan Keleşoğlu Sol Bek (Hendekspor)
Mert Pala Kaleci (Siirt İl Özel İdarespor)
Furkan Birdal Merkez Orta Saha (Bartınspor)
Batuhan Doğrukıran Santrafor (Aliğa FK)
Emrecan Bulut ve A.Celal Bozyurt (Manisa Karaköy)
K.Mert Özyiğit (Karaman FK)
Murat Şevik Sağ Kanat (Aydın Yıldızpor)
Emre Balkı Forvet (Kırklarelispor)
Kenan Fakılı Sağ Kanat (Altınordu)
Kadir Kurt Stoper (Denizlispor)
Yusuf Türk Sağ Kanat (Gaziantep FK)
Can Muhammet Vural (Karşıyaka)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN