Somaspor’da Yeni Teknik Direktör Mustafa Bahadır Oldu..

Üç gün önce Soma’ya gelen Mustafa Bahadır ile kulüp binasında bir araya gelen Somaspor yönetim kurulu, yapılan görüşmeler sonunda tecrübeli teknik adamla anlaşma sağladı.

Somaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan teknik direktör Mustafa Bahadır, Soma’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Bahadır, yaptığı açıklamada, “Soma profosyonel lige susamış bir ilçe. Soma’lıların yeni sezonda bizlerden büyük beklentileri olacak. Bu beklentileri karşılamak için başarılı olmak zorunda olduğumuzu da biliyorum. Başarıyı yakalamak içinde çok çalışacağız“ dedi.

Uzun yıllar profosyonel liglerde forma giyen Mustafa Bahadır, 2006 yılında Bucaspor’da Gençlik Gelişim Antrenörü olarak göreve başladıktan sonra sırasıyla; Maltepe spor, Bucaspor, Somaspor, Bucaspor ve en son Nazilli Belediyespor’da teknik direktör olarak görev yapmıştı. BAHADIR’IN BİRDE TURNUVA ŞAMPİYONLUĞU VAR
Mustafa Bahadır 2011 yılında mücadele ettiğimiz Manisa Süper Amatör Küme’de bir dönem takımın başında görev almıştı. Bahadır aynı zamanda eski adıyla Geventepe yeni adıyla Soma Kömürleri takımı ile oynadığı başarılı futbolu ile Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.


MUSTAFA ŞEN ALT YAPIYA
Erman Güraçar’ın istifasından sonra takımın başına geçen Mustafa Şen, yeni sezonda Alt Yapı Sorumlusu olarak görev yapacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN