Somaspor’da Yeni Teknik Adam Belli Oldu.

Somaspor’da Yeni Teknik Adam Belli Oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off 1.etap maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor‘u 2-1 yenerek, Spor Toto 3. Lig’e yükselen Somaspor teknik adam sorununu Burhanettin Basatemur ile çözdü.

2019-2020 TFF 3.Ligde mücadele edecek Somaspor’un yeni teknik patronu, Turgutluspor, Altınorduspor ve son olarak Urganlı Belediyespor’u çalıştırdı.

BURHANETTİN BASETEMUR SOMASPORSomaspor Kulübü yönetiminin Burhanettin Basatemur ile görüşmelerini tamamlayıp anlaşmasının ardından gözler transferlere çevrildi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

5 YORUM

  1. Avatar
    Kubilay Uğurlu

    Şakamı bu.3.ligi bilmeyen birine nasıl hoca emanet ediyorlar anlamıyorum.urganlı,alaşehiri çalıştır.herhalde teklif geldiğinde hayatının şokunu yaşamıştır

  2. Avatar
    Ibrahim Karadağ

    Hoca iyi bir hoca daha önce Soma linyit tede oynadı burayı bilen bir hoca karamsar olmayın

  3. Avatar
    Orhan Uygun

    Ibrahim Karadağ abicim neyine karamsar olmuyacaksn başarı ve 2 lige yükselmek istiyorsan paraya ve kaliteye bakicaksin ancak kırk yılda bir GALATASARAY in uefaya aldığı gibi şans ve azim olursa çıkarsin tecrübe ve ust liglerde mücadele etmiş insanlar her zaman 1 adım öndedir ama sen tecrübesiz lige alismamis birini getiriyorsan başarı ortalaması %10 lardadir bunu unutma

  4. Avatar
    Mehmet Güvendiren

    Öncelikle Burhanettin hoca Soma spora hayırlı uğurlu olsun.Bence Burhanettin hoca beklentilerin ve hedeflerin altında kalan bir teknikdirektör oldu.Bir sene önce büyük ümitlerle şampiyon olmak için herşeyini harca daha sonra yıllarca beklenen mutluluğu yaşa ve en son yönetecek kişi bulama.kusura bakmayın ama sözüm belediye başkanı ve sayın millet vekilimize söylüyorum yarın bu takım kötü sonuçlar aldığında bu taraftarın tepkisinden kurtulamazsınız.Yönetim kuruluna baktığımızda hepsi çok değerli kişiler ama Soma spora futbol açısından söylüyorum çok faydalı insanlar olamazlar.profesyonellik çok farklıdır.Bence hedef belli kümede kalmak.Hedefi kümede kalmak olan tüm takımlar kesinlikle küme düşmüş ve kapanma aşamasına gelmiştir.şimdi başkan ve ekibi ateşten gömlek giydi onlarada buradan teşekkür ederim en azından takıma sahip çıktılar ama belediye başkanı ve sayın Mehmet Ali bey bu işin dışında olursa onlarda en fazla beş hafta sonra giderler ve Soma spor geldiği gibi gider . Burhanettin hoca arkadaşım ama imkanlar ve durum sanki zor gibi.Bu Soma 1tane 2.liğ bir tane 3.liğ takımı barındırmış bir şehir o zaman ki yöneticilerden takıma faydalı olacak kişi veya kişilerden oluşacak bir danışman ekibi her zaman Soma Sporun işine yarar.

  5. Avatar
    Mehmet Güvendiren

    Neden yazdığım yorumu yayınlanıyordu Cevdet hocam??????

YORUM YAZIN