Somaspor’da, Yeni Sezon Hazırlıklarının Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Somaspor’da, Yeni Sezon Hazırlıklarının Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Misli.com 2.Lig‘in yeni takımlarından Somaspor’da, yeni sezon hazırlıklarının başlangıç tarihi belli oldu.

Somaspor kulübünden yapılan açılamaya göre 2021-2022 sezonu startı 12 Temmuz Pazartesi günü Soma Belediye TFF Tesislerinde verilecek..

BURHANETTİN BASATEMÜR KELKİT BELEDİYESPOR

Somaspor Teknik direktörü Burhanettin Basatemür, ilk etap çalışmalarıyla ilgili yaptığı açılamada: ‘’Yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz Pazartesi günü kendi tesislerimizde başlayacağız. İç transferde bize katkı verecek oyuncularımızla büyük ölçüde anlaştık. Sezona başlayacağımız tarihe kadar da dış transferi bitirmek istiyoruz. Hata yapmama ve bütçemizi aşmama adına biraz dikkatli ve yavaş gidiyoruz. Bunun farkındayız. Taraftarımızla yeniden buluşacağımız sezonda, keyif veren ve başarılı olacak bir takımı oluşturma çabamız yönetimimizle beraber devam ediyor. 2 yıldır bizleri buraya taşıyan anlayıştan ve stratejiden vazgeçmeden devam etmemiz gerekiyor. İnşallah Somamızı mutlu edecek bir takımı ve oyunu oluşturacağız.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN