Somaspor’da Transfer Çalışmaları Hareketlilik Kazandı

Somaspor’da Transfer Çalışmaları Hareketlilik Kazandı

Geçtiğimiz sezon 3.Lig 3.Grupta şampiyonluğuna uzanan ve bu sene 2.Lig’de mücadele edecek olan Somaspor, ilk dış transferini Arhavispor’dan İbrahim Ak’la gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı ekibimiz, geçen sezon Arhavispor formasını giyen 1995 Bursa doğumlu orta saha oyuncusu İbrahim Ak ile sözleşme imzaladı.

İBRAHİM AK SOMASPORBizim Maçların Birinde Yer Aldı.

Geçen sezon aynı grupta yer aldığımız Arhavispor ile oynadığımız maçlarda dışarıda oynadığımız ve 2-0 galip geldiğimiz maçta kadroda yer almazken, Soma’da oynadığımız ve 3-0 galip geldiğimiz karşılaşmada oyuna 62.dakikada dahil oldu. İbrahim Ak, yukarıdaki görselde Arhavispor ile evimizde oynadığımız maçta 16 numaralı formayı giyen oyuncuydu.

İç Transferde 3 İsimle Anlaşıldı.

Siyah-beyazlılar, daha önce iç transferde anlaştığı Uğur Can ve Melih Şencan’dan sonra Oğuzhan Yıldırım ile  anlaşma sağladı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN