Somaspor’da Tempo Günden Güne Artıyor

Somaspor’da Tempo Günden Güne Artıyor

Ankara Kızılcahamam’da ki kamp çalışmaları sürdüren Somaspor‘da tempo günden güne artıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcıhamam’da yoğun tempoda sürdüren Somaspor, sabah kondisyon akşam saatlerinde ise yaptığı teknik ve taktik çalışmalar ile günden güne daha iyiye gidiyor.

KAMPIN SON HAZIRLIK MAÇI PERŞEMBE GÜNÜ

Yoğun antrenman temposunun yanında hazırlık maçlarıyla eksikliklerini gidermeye çalışan siyah-beyazlılar, Kızılcıhamam kampını Perşembe günü oynayacağı hazırlık maçıyla sonlandıracak. Daha önce Batman Petrolspor ve Amed Sportif ile iki hazırlık maçı oynayan siyah-inciler’in Perşembe günkü rakibi bugün belli olacak.

Aliağa FK ve Altınorduspor

Siyah-beyazlı temsilcimiz, Kızılcıhamam kampı sonrasında verilecek iki günlük iznin ardından  27 Ağustos’ta başlayacak 2023- 24 futbol sezonu hazırlıklarının tamamını kendi tesislerinde sürdürecek. Deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor maçına kadar da 9 Ağustos Aliağa FK ve 13 Ağustos’ta Altınorduspor ile Soma’da iki hazırlık maçı oynayacak.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN