Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür Kısa Açıklama Yaptı.

Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür Kısa Açıklama Yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da kendi tesislerinde başlayan Somaspor‘da teknik direktör Burhanettin Basatemür kısa açıklama yaptı.

Burhanettin Basatemür‘un yaptığı kısa açıklama şöyle:

”Hazırlıklarımızın bir haftasını geride bıraktık. Sıcak havaya rağmen çalışmalarımız gayet iyi şekilde devam ediyor. Geçen yılkı oyuncularımızdan bonservis ücretleriyle; üçü süper lige, biri 1.lige, biri 2. lige 1 oyuncumuz da 3.lige gitti. Kiralık gelen 4 oyuncumuz da takımlarına geri döndü. Her yıl olduğu gibi bu yıl da rotasyon oldu ancak bu yıl daha fazla oldu. Giden oyuncularımızın yerine transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bal liginden ve süper amatörden 8 oyuncu ile anlaştık ve şu an bizimle beraberler. Bonservis sorunları çözüldüğünde gerekli açıklama yapacağız.”dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN