Somaspor’da, Osmaniyespor Hazırlıkları Tamamlandı.

Somaspor’da, Osmaniyespor Hazırlıkları Tamamlandı.

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Somaspor hafta sonu Osmaniyespor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya galibiyet parolası ile gidiyor..

 

Pazar günü  deplasmanda Osmaniyespor’a konuk olacak olan siyah-beyazlılar, bu maçın Soma ayağının hazırlıklarını bugün 10.30’da yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenman ısınma koşusu ve hareketleriyle başladı. Daha sonra antrenman 5’e 2 top kapma oyunu ile devam etti. Antrenman, şut çalışmasının ardından  Osmaniyespor maçında uygulanacak taktik çalışması ile son buldu. Siyah-beyazlılar,  bu akşam saat 21:20 de hava yolu ile Adana’ya oradan’da Osmaniye’ye geçecek. Cumartesi günü Osmaniye’de gerçekleşecek ter antrenmanından sonra kamp yaptığı otelde maç saatini bekleyecek.

BURHANETTİN BASATEMÜR

Basatemür, Bir Hayli Sıkıntılı!

Elindeki sakat, cezalı ve hasta oyunculardan dolayı bir hayli sıkıntılı görünen Teknik Diretör Burhanettin Basatemür, Osmaniye yolculuğu öncesinde şunları söyledi; ”Oynadığımız her maça kazanmak için çıkıyoruz. Osmaniyespor maçı da öyle bir maç. Üç sol kanat oyumuzdan Erkul ve Mehmet Bağlı ameliyat oldu. Muhsin ise 4 sarı karttan dolayı cezalı. Bütün bu olumsuzlukların yanında birde hasta olan oyuncularımız var. Ancak bunlara rağmen kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”dedi.



MUHSİN POLAT SOMASPOR

2 Takımda da Cezalı Oyuncular Var

Somaspor’da Muhsin Polat, Osmaniyespor’da ise Kerim Bölük ligde gördükleri dört sarı karttan dolayı cezalı duruma düştükleri için forma giyemeyecek..

YUSUF CAN ABAY

Sarı Kart Sınırında Olan Oyuncular

Somaspor’da Yusuf Can Abay, Osmaniyespor’da ise Tayfun Sabri, Metehan Mimaroğlu ve Semih Üstün sarı kart görmeleri halinde 15.hafta forma giyemeyecekler.

Aykut Sergin

Hakemler İstanbul Bölgesinden

24 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Osmaniye 7 Ocak Stadında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Aykut Sergin yönetecek. Sergin’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesi hakemleri Emrah Akkaya ve Göktuğ Hazar Erel yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Seyfettin Alper Yılmaz üstlenecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN