Somaspor’da Onur Ulaş Sabırsızlanıyor

Somaspor’da Onur Ulaş Sabırsızlanıyor

Somaspor’un başarılı defans oyuncusu Onur Ulaş yeniden forma giymek için sabırsızlanıyor.

25 Nisan 2021 tarihinde Erbaaspor ile oynanan maçtan sonra artan ağrılarından dolayı tedavi süreci başlayan Somaspor’un 24 yaşındaki defans oyuncusu Onur Ulaş, yeniden forma giymek için sabırsızlanıyor.

Yaklaşık 6,5 ay süren tedavinin ardından Somaspor performans antrenörü Erencan Eren nezaretinde bireysel çalışmalarla kendini toparlayan Onur, geçen hafta takımla birlikte çalışmalara da başladı.

”Siyah-Beyazlı Formayı Giymek İçin Sabırsızlanıyorum”

Bloğumuza açıklamalarda bulunan Onur Ulaş, siyah-beyazlı takımda oynamayı çok özlediğini belirterek, “Tekrar siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Yaklaşık 6,5 ay oldu. Geçtiğimiz günlerde performans antrenörü Erencan Eren hocamın nezaretinde bireysel antrenmanlarımı tamamladım. Her geçen gün daha iyi olduğumu düşünüyorum. Takımla birlikte antrenmanlara katılmaya başladım. Şimdi daha çok çalışarak formayı giymek istiyorum.” dedi.

Siyah-inciler taraftar grubunun kendisini her zaman desteklediğini ve moral verdiğini vurgulayan Onur Ulaş, Atatürk Stadı’nın büyülü atmosferinde tekrar oynamak için sabırsızlandıklarını sözlerine ekledi.
Onur Ulaş’ın antrenmandaki hırslı ve istekli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

K.Maraşspor Mesaisi Bugün Başlıyor.

Öte yandan geçen haftayı Serik Belediyespor mağlubiyeti ile kapatan Somaspor,  23 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN