Somaspor’da, Mutluluk Şarkıları Söyleniyor.

Somaspor’da, Mutluluk Şarkıları Söyleniyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonunun ilk iki haftasını galibiyetlerle kapayan Somaspor’da, mutluluk şarkıları söyleniyor.

Sezona; 2019-2020 sezonunda geldiği günden bu yana takıma büyük ivme kazandıran teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde giren ve gruptaki diğer takımların yüksek maliyetli oyunculara harcadığı paraya göre, kadrosunu amatör liglerden genç ve yetenekli oyuncularla ile güçlendiren siyah-beyazlı takım, Lig’in ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Isparta 32 Spor‘u Oğuzhan Ayaydın ve Erdem Aygül’ün golleriyle 2-1 yenme başarısı gösterdi.

Somaspor

2.Hafta Rakip Arnavutköy Bld.Spor’du

Ligin ikinci haftasında kendi sahasında ligin önemli takımlarından Arnavutköy Belediyespor‘u Rıdvan Dönmez‘in golüyle 1-0 mağlup eden Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, ikide iki yaparak mutluluk şarkıları söylemeye başladılar. ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR

(Arnavutköy Bld.Spor maç resimlerine haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

Şuradaki yazımda; ”Yeni sezon öncesi takımımızda yaşanan yardımcı antrenörler ve futbolcu sirkülasyonu ne getirecek-ne götürecek? Geçen sezonda futbolcu konusunda değişime gidip bunda başarılı olmuştuk. Bu sezon için ise herkes gibi bende merak ediyorum.”diye belirtmiştim. Ve şükürler olsun ki; amatör takımlardan aldığımız genç ve yetenekli oyuncu kadromuz ile ligin ilk iki haftasını galibiyetlerle kapadık. İlerleyen haftalarda takım birlikteliği daha da ilerlediğinde forma için savaşan, ayakları yere sağlam basan, keyif veren, heyecanlandıran, gelecek adına umutlandıran bir takım göreceğiz İnşallah..



Siyah-İnciler Ders Verdi!

Siyah-İnciler Ders Verdi!

Siyah-İnciler, Soma Atatürk Stadı’nda oynanan Somaspor-Arnavutköy Belediyespor karşılaşması öncesinde, maç esnasında ve gerekse maç sonrasında sayıları 50 kadar olan  Arnavutköy Belediyespor taraftarlarına çok yakından ilgi göstererek centilmenlik örneği verdi. Somaspor Siyah-İnciler Taraftar grubu takımlarına olan gönülden bağlılıklarını 90 dakika tezaruatlarla destekleyerek göstermelerinin yanında; ligin ilk haftasında Isparta deplasmanında yaşananlardan sonra Arnavutköy Belediyespor maçında taraftar nasıl olur dersi verdi. Teşekkürler Siyah-İnciler



Oğuzhan, Mustafa ve Eraydan Sinerji

Bir dönem takımımızın başarısı için ter döken futbolcular bu kez tribünde maçı takip etti.
Somaspor Arnavutköy Belediyespor maçında futbol severden ziyade defalarca siyah beyazlı formayı giyen futbolcular’da  tribünde yer aldı.
1-0 galip geldİğimiz maçta Somaspor’dan Aliağa FK’ya giden takım kaptanımız Oğuzhan Yıldırım, Rizespor’a giden Mustafa Şengül ve Eray Korkmaz Atatürk Stadı’nda ki karşılaşmayı tribünde izledi. Oğuzhan, Mustafa ve Eray tribünde olmalarına rağmen takımla beraber hucüm takımla beraber defans yaparak yüksek sinerjilerini (Artı güç) sahaya yansıttılar.  Bir işi yapmak ve sonuçlandırmak için varılan ortak istek ve artı güç sonucunda alınan galibiyet onları  mutlu etmeye yetti.



Etimesgut Hazırlıkları Başlıyor

Siyah-Beyazlı ekibimiz, ligin üçüncü haftası Başkent deplasmanında karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bu akşan saatlerinde yapacağı anrenmanla başlayacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN