Somaspor’da İstikamet Nazilli

Somaspor’da İstikamet Nazilli

Somaspor, Pazar günü oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı için bugün öğlen saatlerinde karayolu ile Nazilli’ye hareket edecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. 4 Aralık Pazar günü Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Zorlu geçmesi beklenilen karşılaşmayı Bilecik Bölgesi Klasman Hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Barkın Kara’nın yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Avdaş ve Burak Celep yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Göksu Furkan Güngör olacak.. Daha önce iki maçımıza çıkan Kara’nın görev yaptığı maçlar şöyle:

19-20 3L Nevşehir Bld. 1 – 0 Somaspor
22-23 2L Somaspor 2- 1 Erokspor

Yavuzhan hazır değil, Mustafa Şengül yok!

Şanlıurfaspor maçında bileğine aldığı darbe sonucunda yırtık ve kısmi kopuk oluşan defansın başarılı oyuncusu Mustafa Şengül ve üç hafta önce sakatlanan ve fizik olarak tam hazır olmayan Yavuzhan Keleşoğlu kadroda yer almayacak.

Basatemür, ''Kazanmak için gidiyoruz''

Basatemür, ”Kazanmak için gidiyoruz”

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, zorlu maç öncesinde amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek, ”Takımdaki eksikliklere rağmen amacımız kazanmak olacak. İnşallah düşündüğümüz gibi olur.”dedi.

Somaspor 11. Nazilli Bld.Spor 15.sırada

16.Hafta sonunda rakibine göre bir maç eksiği olan Somaspor 21 puanla 11.sırada yer alırken, Nazilli Belediyespor 17 puanla 15.sırada yer aldı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN