Somaspor’da Her Şeye Rağmen!

Somaspor’da Her Şeye Rağmen!

TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Somaspor bu zamana kadar 13 yeni futbolcu ile sözleşme imzalarken, 10 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Geçen sezonu 53 puanla onuncu sırada tamamlayan Somaspor, bu sezon da genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

3.Ligdeki şampiyonluğumuzda ve 2. Ligdeki ilk senemizde bizimle beraber olan, öyle veya böyle takımın başarısı için ter döken bazı isimlerle bir bir yollarımız ayrılıyor..

Bizim bildiğimiz devre arası giden oyuncularımızın yanı sıra kiralık oyuncuların haricinde bu takımın mihenk taşları olan; Özcan Aydın, Onur Ulaş, Ali Akkuş ve Tunay Meral takımdan ayrılan oyuncular oldu.

Yukarıda belirttiğimiz gibi şartlar ne koşulda olursa olsun 3.Lig ve 2.Ligde takımın başarısı için çırpınan bütün isimler bizim için çok değerli. Sonuçta profosyonel futbolcular geleceklerini düşünerek maddiyatı ön planda tutmakta. Bu bağlamda zaman zaman kulüpleriyle ters duruma düşüp transfer yapıyorlar.. Ne diyelim kulübümüzle anlaşma sağlayamayıp farklı kulüplere giden oyuncularımıza yeni takımlarında başarılar diliyoruz.

13 Oyuncuyu Bünyemize Kattık

Oğuzhan Yıldırım, Mustafa Şengül, Yılmaz Ceylan ile sözleşme yenileyen siyah-beyazlılar, dış transferde Ağrı 1970 Spor’dan Ali Özdemir, Karamürsel’den Huzeyfe Ahmet Kaymak, Iğdır FK’dan Baha Kısacık, Belediye Bolvadin’den Yusuf Tursun, Artvin Hopa’dan Safa Ali Memnun, Hendek Spor’da Berkay Ekici ve Yavuzhan Keleşoğlu, Siirt İl Özel İdaresinden Mert Pala, Bartınspor dan Furkan Birdal, Aliağa FK’ dan Batuhan Doğrukıran, Manisa Karaköyspor’dan Emrecan Bulut ve Ahmet Celal Bozyurt ile anlaşmaya vardı.

Basatemür’un dediği gibi; ”Yeni Oyuncular Bulup Yeni Oyuncular Yetiştirmek Zorundayız”

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür‘ün şurada bloğumuza verdiği demeçte beyan ettiği gibi: ”Kulübümüzü borçlandırmadan, sıkıntıya sokmadan, hacizlerle uğraştırmadan işlenebilir yürütülebilir bir halde yeni oyuncular bulup yeni oyuncular yetiştirmek zorundayız. Biz işin zor kısmına talip olduk geldiğimizden beri yine aynı şekilde devam edeceğiz.”demişti. Şimdiki genel görüntüye baktığımızda aynen hocamızın dediği gibi gidiyor.

Herşeye Rağmen!

Afyonspor 38’lik Olcay Şahan’ı transfer ederken biz Amatör ligden oyuncuları kadromuza katarak ses getirmeye devam edeceğiz İnşaAllah..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN