Somasporda Her Hafta 1 Oyuncu Ceza Alıyor

Somasporda Her Hafta 1 Oyuncu Ceza Alıyor

3.Lig 3.grupta 39 puanla liderlik koltuğunda oturan Somaspor da her hafta 1 oyuncu ceza alıyor

Gölcükspor karşılaşmasında sarı kart gören Somaspor’un defans oyuncusu Onur Ulaş, gelecek hafta oynanacak Elazığ Karakoçan FK maçında cezalı duruma düştü.

TFF 3.Lig 3.Grup 19.haftasında Somaspor, Gölcükspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Bu karşılaşmanın 41. dakikasında sarı kart gören siyah-beyazlı futbolcu Onur Ulaş, toplamda 4 sarı karta ulaştı ve cezalı duruma düştü. Başarılı defans oyuncusu, Somaspor’un 20.hafta kendi sahasında oynayacağı Elazığ Karakoçan FK karşılaşmasında forma giyemeyecek.

23 yaşındaki defans oyuncusu, daha önce Yalovaspor, Batman Petrolspor ve Osmaniyespor FK maçlarında sarı kart görmüştü.


SOMASPORDA KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR2 Oyuncu Kart Sınırında

Siyah-beyazlılarda Umut Koray Öz ve Özcan Aydın Elazığ Karakoçan FK maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Bu futbolcular, Elazığ Karakoçan FK maçında kart görmeleri halinde 21. haftada deplasmanda oynayacağımız Yalovaspor maçında forma giyemeyecek.

GÖLCÜKSPOR-SOMASPOR MAÇINI NABİ İZCİ YÖNETECEKCeza Tahtası!

Siyah-beyazlılarda daha önce Enes Bayır (4 sarı kart ve 1 kırmızı kart), Muhammed Öztürk (kırmızı kart), Oğuzhan Yıldırım, Melih Şencan, Nurettin Çağlar ve son olarak Onur Ulaş sarı kart cezası alan oyuncular oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN