Somaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet

Somaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet

Somaspor, yarın oynayacağı Düzcespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, 11.Hafta karşılaşmasında evinde Bitexen Düzcespor’u ağırlayacak. 23 Ekim Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Ligde aynı puana sahip iki ekip, Somaspor-Düzcespor arasında oynanacak karşılaşmayı Van Bölgesi Klasman Hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını Mücahit Değermenci ve Sabri Üstünel üstlenecek. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Tolga Akbaba olacak.

Orta hakem Bayram Başkan, profosyonel lig tarihinde ilk defa karşılaşacak iki takım maçında oda ilk defa düdük çalacak.

Takımda iki sakat, bir şüpheli var!

Siyah-beyazlı ekimizde zorlu maçta sakatlıkları devam eden Berkay Ekici ve Safa Ali Memnun olmayacak. Erzincanspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Yavuzhan Keleşoğlu’nun durumu ise maç sabahı belli olacak.

Son düdüğe kadar

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür zorlu maç öncesinde, ”Kupada Hatay maçını yedek kadroyla oynadılar ve kazandılar. Ligde oynayan oyuncularla bize karşı oynarlar. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Son düdüğe kadar düşmeyecek bir tempoyla oynamamız gereken bir maç. İnşallah kazanan biz oluruz.”diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN