Somaspor’da Hazırlıklar Tamamlandı, Hedef 3 Puan

Somaspor’da Hazırlıklar Tamamlandı, Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 3. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Somaspor’da hazırlıklar tamamlandı, hedef 3 puan.

Sezonun 3.maçını deplasmanda oynayacak olan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına son noktayı koydu.

Hareket Cumartesi Sabahı

Bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Etimesgut Belediyespor hazırlıklarını tamamlayan ekip, Cumartesi sabah 10:00’da karayolu ile Başkent’e hareket edecek. Takımda Yasin Yıldız ve Emir İkiz’in haricinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Biz 6, Onlar 1 Puan Topladı

İkinci hafta sonunda 338.000 € değerindeki Somaspor deplasmanda Isparta 32 Spor’u 2-1 evinde Arnavutköy Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 6 puan topladı.

Temsilcimizin Pazar günü saat 16:00’da deplasmanda kozlarını paylaşacağı  3.000.000 € değerindeki rakibi Etimesgut Belediyespor ise; lige evinde Kastamonuspor’a 34.dakikada Mehmet İstemi’nin golüyle öne geçmesine rağmen 37 ve 70.dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup başladı. İkinci hafta deplasmanda Iğdır FK ile 0-0 berabere kalan başkent ekibi ilk iki haftada hanesine 1 puan yazdırabildi.

Zorlu Maç Tolga Akbaba’nın

10 Eylül Pazar günü saat 16:00’da Etimesgut Atatürk Stadı’nda Etimesgut Belediyespor-Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Tolga Akbaba yönetecek. Akbaba’nın yardımcılıklarını Çağrı Ateş ve Çağrı Yıldırım üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Kaçar..

5 Yıl Önce Düdük Çaldı

Karşılaşmanın 33 yaşındaki orta hakemi Tolga Akbaba 2018-2019 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup 4.haftasında, Atatürk Stadında konuk ettiğimiz Yalova Kadıköyspor’u Toma Tabatadze ve Yusuf Demir (3) golleriyle 4-1 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı. (geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz) Akbaba son olarak geçen sezon Bursaspor’u deplasmanda Emrecan Bulut (2), Mücahit Aslan (2) ve Kadir Karış’ın golleriyle 5-3 mağlup ettiğimiz maçta ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.



Üstünlük Sağlayamadık!

Siyah-beyazlılar, 2021-2022 sezonunda aynı grupta yer aldığı rakibine karşı üstünlük kuramadı. Rakibimizle deplasmanda oynadığımız maçta iki kez geriye düşmemize rağmen 23 ve 68.dakikalarda; bu sezon Aksaray Belediyespor formasıyla karşımıza çıkacak Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 2-2 berabere kaldık.

Sahamızda oynadığımız maçta ise Etimesgut Belediyespor’a 40′ ve 75′ dakikalarda Turan Yılmaz‘ın ayağından yediğimiz gollerle 2-1 mağlup olduk. İki gol atan Turan Yılmaz bu sezonda takımda yer alıyor..

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür
Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür

”Zor Maç Olacak”

Özellikle sezonun ilk beş haftasında her maçın önemli olduğunu dile getiren Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, “Etimesgut Belediyespor yüksek bütçeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zor maç olacak. Amacımız kazanarak Somaya dönmek.”dedi.



Maç sonu

Beklentimiz!

Ligin ilk haftaları zor geçer.. Şükürler olsun ki ilk iki haftayı da kayıpsız kapatmaya bildik. İnşallah 3.hafta deplasmanda karşılaşacağımız Etimesgut Belediyespor maçında da hep oyunun içerisinde olup tıpkı ilk iki maçta  olduğu gibi maç sonu; medya sorumlumuz Selman Kaya’ya yukarıdaki görüntüleri verir takımımız.. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Bağlantılı Haberler;

Etimesgut Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Etimesgut Bld Hazırlıkları Sürüyor
Etimesgut Bld.Spor’u Yenmemiz Gerekiyordu
Somaspor 1-2 Etimesgut Bld.Spor
Hem Başarılı Hem de Centilmen Bir Takımız
Oyun Olarak Yükselişteyiz
Etimesgut Bld.Spor 2-2 Somaspor
Etimesgut Belediyespor Maç Önü
Etimesgut Bld.Spor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN