Somaspor’da Güner Aydın Demirel’in Gurur Günü

Somaspor’da Güner Aydın Demirel’in Gurur Günü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD ) Manisa Şubesi 2021-2022 Yılının Başarılı Antrenörleri ödülleri törenle verildi.

Tüfad’ın düzenlediği törene yaptığı başarılı çalışmalarla Soma futboluna değer katan Somaspor alt yapı antrenörlerinden Güner Aydın Demirel‘de layık görüldü.

2021-2022 Futbol Sezonu içinde çalıştırdığı gruplarda gösterdiği başarılardan dolayı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ( TÜFAD ) Manisa Şubesi tarafından ödüle layık görülen Soma Spor Kulübü Antrenörü Güner Aydın Demirel şu açıklamada bulundu:

”Öncelikle derneğimizin başkanı Özer Şenoğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Soma Spor yönetimimizin bana layık gördüğü bu göreve 2021-2022 Futbol sezonu içinde katıldım, deneyim, bilgi ve becerilerimi imkanlar çerçevesinde en iyi şekilde ortaya koyarak bir sezon geçirdim. Bu süreçte bana yardımcı olan tüm ekip arkadaşlarıma, sporcularıma ve ailelerine bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Umarım içinde bulunduğumuz 2022-2023 sezonu ve sonrası için Soma Spor Kulübü yetiştirici antrenörü olarak daha faydalı olup iyi bireyler, karakterli ve başarılı sporcular yetiştirmek adına uzun yıllar çalışmaya devam ederim. Ayrıca yeni sezon kulüp planlamamız içinde aramıza katılan Soma Spor ailesi içinde görev yapacak olan tüm antrenörlerimize başarılar dilerim.”açıklamasında bulundu. Bizlerde Somadaspor ailesi olarak Güner Aydın Demirel hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN