Somaspor’da Geri Sayım Başladı.

Somaspor’da Geri Sayım Başladı.

3.Lig ekiplerinden Somaspor, liglerin başlamasına 19 gün kala 3. etap kamp çalışmalarına kendi tesislerinde başladı.

.

10 Günlük Kartepe kampından sonra futbolculara verilen iki günlük aranın ardından 31 Ağustos Pazartesi TFF Tesislerde toplanan futbolcuların, Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetimindeki çalışması yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü..

Isınma koşusuyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5×2 top çalma oynayan futbolcular, 4 takım halinde minyatür kale maç yaptı. Futbolcular, dayanıklılık koşusu ve stretching’le antrenmanı tamamladı.

Salı ve Çarşamba günlerini çift antrenmanla geçirecek olan siyah-beyazlılar, 4.hazırlık maçını 2.lige yeni yükselen Turgutluspor ile 3 Eylül Perşembe günü deplasmanda oynayacak.

Siyah-inciler, 5.hazırlık maçını  5 Eylül Cumartesi günü TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Soma Atatürk Stadı’nda oynayacak.



Fikstür Yarın Çekiliyor

TFF , 3.Lig fikstürünü 1 Eylül Salı günü JW Marriott Otel’de çekecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN