Somaspor’da Dümene Geçecek İsimler Belli Oldu

Somaspor’da Dümene Geçecek İsimler Belli Oldu

TFF 2.Lig ekiplerinden Somaspor’da takım kaptanlığına orta saha oyuncusu Oğuzhan Yıldırım getirildi.

Somaspor kulübünden yapılan açıklamada, 2021-2022 sezonunda takımda kaptan olarak görev yapacak isimlerin belirlendiğini ve bu isimlerin Oğuzhan Yıldırım ve Melih Şencan olduğu belirtildi.

Kulüp, Somaspor’u gerek saha içi gerekse saha dışında layıkıyla temsil edecek isimlerden Oğuzhan Yıldırım’ın 1.kaptanlığa, Melih Şencan’ında 2. kaptanlığa getirildiğini kamuoyu ile paylaştı..

Oğuzhan, ”Benim İçin Büyük Onur”

Takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, takımdaki ikinci sezonunda takım kaptanı olmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Öncelikle Somaspor’da olmaktan ve bu ailenin parçası olmaktan mutluluk duyduğumu dile getirmek isterim. ikinci sezonumda bana kaptanlık görevini veren bu sorumluluğu taşıyabileceğimi düşünen hocama ve yöneticilerimize teşekkür ederim, inşallah sezon boyunca elimden geleni yapıp bu onura layık olmaya çalışacağım”

Somaspor formasını giyen herkesin büyük bir hedefi olduğunu bildiren Yıldırım, Somaspor’da her zaman hedefin olduğunu ve bu hedef için sorumluluklarımın farkındayım takımımız için elimden geleni yapıp inşallah bu armaya ve kaptanlığa layık olmak için sahada ve saha dışında elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim”ifadelerine yer verdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN