Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!

Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!

Somaspor defansının merkezinde oynayan iki oyuncusu Melih Şencan ve Onur Ulaş, Cumartesi günü oynanacak Batman Petrolspor maçında yok!.

Muğlaspor mağlubiyetinde Melih Şencan‘ın 31.dakikada sakatlanıp oyundan çıkması ardından 90.dakikada Onur Ulaş‘ın sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi bizim adımıza hiç de iyi olmadı. Muğlaspor maçını kaybettik belki ama bu iki oyuncunun yokluğu kaybedilen 3 puandan çok daha kötü oldu.

Melih Şencan’ın önceki gün çekilen MR neticesinde adalesinde yırtık tespit edilmiş ve tahmini olarak en az iki hafta forma giyemeyecek .

Burak ve Mustafa..

Her hafta cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu yüzünden kadro kurmada sıkıntılar yaşayan teknik direktör Burhanettin Basatemür, Melih ve Onur’un yokluğunda bu bölgeye muhtemelen Burak TuranMustafa Şengül (Muhsin Polat) ikilisini monte edecek..

4 Oyuncu Sarı Kart Sınırında

Kart cezaları sona eren Mehmet Uysal ve Taner Yıldız Batman maçında sahada olurken, Melih Vardar, Ali Akkuş, Yusuf Can Abay ve Mustafa Aydoğdu, Batman Petrolspor maçında sarı kart görmeleri halinde 23.hafta deplasmanda karşılaşacağımız 1954 Kelkit Belediyespor maçında forma giyemeyecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN