Somaspor’da Defansa Takviye

Somaspor’da Defansa Takviye

Son olarak geçtiğimiz sezon 1.lig takımlarından Altınorduspor forması giyen sol bek Ali Mert Aydın’ı kadrosuna katan Somaspor defans hattına bir takviye daha yaptı.

Somaspor geçtiğimiz sezon Aydın BB formasını giyen İlkay Gül’ü kadrosuna kattı.

Aynı zamanda Soma’lı olan 23 yaşındaki defans oyuncusu İlkay Gül, doğduğu-büyüdüğü memleketinin takımının formasını giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İlkay Gül Somaspor'da

Futbola Soma Sotesspor altyapısında başlayan genç futbolcu (ayaktakilerden sağdan üçüncü), 2018 yılında Manisaspor formasıyla profesyonelliğe adım attı. Siyah-beyazlı ekiple 1. Lig ve 2. Lig’de 44 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Daha sonra Kozan, Muğlaspor, Aliağa FK ve son olarak geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Aydın Büyükşehir Bld.Spor’da tamamladı.

Somaspor sosyal medya adresi üzerinden yapılan transfer duyurusunda Futbolcumuza hoş geldin diyor, siyah-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

SİVAS BLD.SPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sivas Bld.Spor Hazırlıkları Sürüyor

Öte yandan hafta sonu evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Somaspor’da, çalışmalar mutlak üç puan üzerine yapılıyor..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN