Somaspor’da Çorumspor Hazırlıkları Başladı

Somaspor’da Çorumspor Hazırlıkları Başladı

Sezona evinde Batman Petrolspor mağlubiyeti ile kötü bir başlangıç yapan Somaspor, 2. hafta deplasmanda oynayacağı Çorumspor maçı hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz haftayı Atatürk Stadı’nda misafir ettiği Batman Petrolspor mağlubiyeti ile kapatan Somaspor, bu hafta sonu da Çorum FK’ya konuk olacak. Pazar günü saat 20:00’da Çorum Şehir Stadı’nda oynanacak maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başlayan siyah-beyazlı ekipte hedef; Çorum’dan puanla dönmek..

İki takım arasında oynanan son 2 resmi maçta alınan sonuçlar

Çorum Spor FK 1-0 Somaspor
Somaspor 1-1 Çorum Spor FK

Basatemür ilk maçların zorluğuna değindi

Basatemür ilk maçların zorluğuna değindi

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Batman Petrolspor mağlubiyetinin ardından  kulübün resmi sosyal medya adresine yaptığı açıklamada:

”İlk maçlar her zaman zordur her takım için. Biz iyi başladık maça ve ilk yarı boyunca da böyle devam etti. Hem savunma hem hücum anlamında doğru işler yaptık. Sadece gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşadık. İkinci yarıya da öyle başladık. Ancak kornerde adam paylaşımındaki hatamız yüzünden gol yedikten sonra telaş yaptık ve oyun düzenimiz bozuldu. Golden sonrasını iyi oynayamadık. Bizim için sıkıntı ve ders olacak olan bu bölümdü. Rakibimizin oyunu soğutma adına yaptığı davranışlar da temponun düşmesine neden oldu. Kazanan rakibimizi tebrik ediyorum.Biz daha iyi olma yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Genç oyuncularımız maç oynadıkça gelişecektir ve hak ettiğimiz puanları alacağız. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Takımımıza verdikleri destekten dolayı.”ifadelerine yer verdi.

Bağlantılı Haberler;

Çorumspor-Somaspor Maçının Yansımaları
Çorum Spor FK 1-0 Somaspor
Çorum Spor FK-Somaspor Maç Önü
Çorumspor Maçını Lütfullah Aslan Yönetecek
Mustafa Aydın, Çorum Maçını Değindi
İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 1)
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 2)
Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı
Somaspor 1-1 Çorum FK
Somaspor Çorumspor FK Maç Önü
Somaspor Çorumspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Basatemür Çorumspor Maçına Değindi
Somaspor 0-2 Çorumspor FK


A+

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN