Somaspor’da Çorum FK Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor’da Çorum FK Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çorum FK maçı için bu akşam Çorum’a hareket edecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 2.hafta deplasmanda Çorumspor FK ile karşılaşacak olan Somaspor, zorlu deplasmandan puan ve ya puanlarla ayrılmak istiyor. 4 Eylül Pazar günü Çorum Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20:00’da başlayacak.

YUSUF TÜRK

Yusuf Türk yine yok!

Karacabey Bld Spor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve geçen hafta Batman Petrolspor maçında da forma giyemeyen Yusuf Türk, bu haftada sakatlığı geçmediği için Çorum kadrosunda yer almadı.

ALİ AKKUŞ SOMASPOR

Ali Akkuş bu sefer rakip olacak

Yıllarca Somaspor forması altında başarılı maçlara imza atan ve bu sezon Çorumspor’a transfer olan Ali Akkuş, Pazar günkü maçta bize karşı forma giyecek.

Yolculuk bu akşam

Yolculuk bu akşam

Teknik direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde Soma ayağının hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlı ekibimiz bu akşam Çorum’a hareket edecek. Yarın saat 17:00’da yapacağı ter antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak ekibimiz Pazar günü oynanacak zorlu karşılamanın saatini bekleyecek.

Düdük Sinan Özcan’ın

Çorum şehir stadı’nda saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı Trabzon klasman hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Kadir Beyaz ve Hasan Erdoğan üstlenecek. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Murat Kasap olacak.

2 Maçımızda da mağlup olduk!

Maçın 31 yaşındaki orta hakemi Sinan Özcan daha önce ikiz kez maçımızı yönetti ve o iki karşılaşmada Bayrampaşaspor’a ve Vanspor’a 1-0’lık skorlarla mağlup olduk.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN