Somaspor’da Bir Kötü Haberde Onur Ulaş’tan Geldi

Somaspor’da Bir Kötü Haberde Onur Ulaş’tan Geldi

Cezalı, hasta ve sakat oyunculardan yana bir hayli dertli olan lider Somaspor’da, bir kötü haberde defansın başarılı oyuncusu Onur Ulaş’tan geldi.

Sezon başından beri Somaspor’un aldığı başarılı sonuçlarda defansta yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle büyük rol oynayan Onur Ulaş’a, sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı sakatlıklarından biri olan ”Pubis” başlangıcı teşhisi konuldu.

Son 3 haftadır maçlara ağrılarla çıkan başarılı defans oyuncusu, Osmaniyespor FK maçının ısınmasında onun hafif sekerek koşması üzerine ”Neyin var Onur?” dediğimde bana ”Abi, zaman zaman dayanılmaz boyutlara ulaşan ağrılarım ver bu nedenle de yüzde 100 performansla oynayamıyorum” dedi.

ONUR ULAŞ PAZARSPOR GOL

Son İki Maçta Yok!

Ağrılarının artması üzerine 30 Aralık’ta Erbaaspor ile deplasmanda, 6 Ocak’ta ise Isparta 32 Spor ile evimizde oynayacağımız maçlarda takımda yerini alamayacak..



Pubis Nedir?

Futbolcular başta olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile sakatlık hissedilir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasıkta pubis adı verilen kemiğe yapışırlar. Tendon hasarı yanında asıl olarak pubis kemiği içinde ödem gözlenir. Tanı için mr oldukça yararlıdır. Bölgedeki diğer olası hastalıkları ekarte etmek oldukça önem taşır. Başlangıç döneminde özellikle antrenman sonrası ağrılar ile seyreden osteitis pubis zamanla antrenman sırasında da ağrı oluşturur. İlerlemiş durumlarda karın kası zorlamalarında da ağrı oluşur.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN