Somaspor’da Bilet Fiyatları Belli Oldu

Somaspor’da Bilet Fiyatları Belli Oldu

Sezona süper başlangıç yapan Somaspor 2023-2024 Futbol sezonu için bilet fiyatlarını belirledi.

Lige deplasmanda 2-1’lik Isparta 32 Spor galibiyeti ile iyi başlangıç yapan Somaspor’da, bu hafta sonu evinde oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi bilet fiyatları açıklandı.

Konuyla ilgili olarak Somaspor Basın ve Güvenlikten Sorumlusu Suat Gündoğan açıklamalarda bulundu.
Gündoğan’ın yaptığı açıklama şöyle:

SUAT GÜNDOĞAN

”Bu yıl bir birinden zorlu oynayacağımız müsabakalarda maddi ve manevi olarak Soma ‘lı sporseverlerin desteğine ihtiyacımız vardır.

2023-2024 futbol sezonunda bilet fiyatlarımız, kale arkası 30,00 TL, Maraton 40,00 TL, Kapalı tribün ise 50,00 TL olarak belirlenmiştir.

İlk iç saha maçımızı 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 17:00’da Atatürk Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor  ile oynayacağız. Soma halkı ve taraftarlar bizlere güvensin ve desteklerini esirgemesinler. Allah’ın izniyle sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşmış olacağız.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN