Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”

Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF 3.Lig 3.Grubun 21. haftasında deplasmanda Muğlaspor’a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu..

 

Basatemür yaptığı açıklamada, ”Batman Petrolspor ile Cumartesi günü çok önemli bir maç oynayacağız. Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamamıza rağmen sonraki maçlarda maalesef istediğimiz puanları alamadık. Oyun ve skor olarak yükselen beklentilere karşılık veremediğimizin farkındayız ve bundan dolayı son derece üzgünüz.Taraftarlarımızı da üzdüğümüzü biliyoruz, onlarda eleştirilerinde haklılar, niyeti üzüm yemek olan bütün eleştiriler bizim için önemli. İnşallah onları da mutlu edecek oyun ve skoru bu hafta alacağız. Geriye takılıp kalmanın hiçbir faydası yok bunu da biliyoruz. O yüzden bütün dikkatimiz ve konsantremiz bu maçta olacak. Taraftarlarımızdan da beklentimiz daha önce yaptıkları gibi maçın sonuna kadar Somasporumuzu ve oyuncularımızı desteklemeleri. Bu takım hepimizin ve bizler bütünleşirsek başarılı oluruz. Şimdi bunu gösterme zamanı. İnşallah hep beraber mutlu olacağımız skoru alırız.”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN