Somaspor’da Ayvalıkgücü Hazırlıkları Başladı.

Spor Toto (BAL) Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek Somaspor, sezonun ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor ile Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

HABER:SOMADASPOR.COM
FACEBOOK:SOMADASPOR
TWİTTER:SOMADASPOR
YOUTUBE:CEKOBAX

Sezona Teknik Direktör Mustafa Bahadır, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi nezaretinde; iki Soma birde Afyon olmak üzere 3 hazırlık dönemi geçirerek başlayan Somaspor, 23 Eylül Pazar günü oynayacağı sezonun ilk maçı için kolları sıvadı.

Salı’dan itibaren deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçına odaklanan Somaspor’da çalışmalar galibiyet üzerine olacak..

MUSTAFA BAHADIR, ‘’İYİ BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ’’
Teknik Direktör Mustafa Bahadır, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ayvalıkgücü Belediyespor maçına odaklandıklarını ve kazanmak için gerekli taktiksel çalışmalara başladıklarını söyledi. Bahadır, “Ligin ilk maçları her zaman zor geçmiştir. Bu nedenle deplasmanda oynayacağımız Ayvalıkgücü Belediyespor maçında sahaya mutlak kazanmak için çıkacağız. Rakibimizi hazırlık maçında seyretme fırsatı yakaladık. Eksi ve artı yönlerini tespit ettik.. Tabii ki bizim maçta hazırlık maçında oynadıkları gibi oynamayacaklarını biliyoruz. Sonuçta lig maçı oynuyorsun ve ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyecekler. Bizde kazanmak için var gücümüzü sahaya yansıtacağız, sezona iyi bir başlangıç yapmak için sahadan mutlaka galibiyetle ayrılacağız.Bu bağlamda da bugünden itibaren çalışmalarımız bu yönde olacak” dedi.

8.GRUPTA İLK HAFTA MAÇLARI 
Somaspor’un Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanında olduğu ilk hafta da iki Manisa takımı Salihli Belediyespor ve Urganlıspor Salihli Ramiz Turan Stadında karşı karşıya gelecek.

Ligde oynanacak ilk hafta maçları şöyle:
Ayvalıkgücü Bld.Spor-Somaspor
Orhangazi Bld.Spor-Gülbahçespor
İzmirspor-Ödemişspor
Yalova Kadıköyspor-Altınova Bld.Spor
Salihli Bld.Spor-Urganlıspor
Çiğli Bld.Spor-Burhaniye Bld.Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN