Somaspor’da Ankaraspor Maçı Öncesi Şok!

Somaspor’da Ankaraspor Maçı Öncesi Şok!

Somaspor’dan, TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı öncesinde şok bir sakatlık haberi geldi.

Somaspor’da Ankaraspor maçı öncesi şok. Somaspor’un başarılı defans oyuncusu Safa Ali Memnun‘a menisküs yırtığı teşhisi.

Geçen hafta Erokspor müsabakanın açıklanan ilk 11’inde Safa Ali Memnun yer alıyordu. Safa, maç öncesinde ısınırken sakatlık yaşadı ve kadrodan çıkartılmıştı. Safa’nın sakatlığı ile ilgili yapılan MR sonucunda menisküsde yırtık olduğu ve  geçireceği ameliyat sonrası da en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisi geldi.

İstikamet Başkent

TFF 2.Lig Beyaz Grup 6.haftasında 24 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor ile karşılaşacak Somaspor, bu maçın hazırlıklarını noktalayarak karayolu ile bugün (perş) Ankara’ya hareket etti. Siyah-beyazlı ekibimiz, yarın (cuma) Teknik Direktör Burhanettin Basatemür ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen ter antrenmanın ardından kampa girip maç saatini bekleyecek.

somaspor hekimoğlu trabzon hakemlerMaçı Fevzi Erdem Akbaş Yönetecek.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 15:00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ile Burak Sami Sad yapacak. Öte yandan 4. hakemlik görevini ise Gökhan Alkayalar üstlenecek.

Maçın 31 yaşındaki İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş ilk defa maçımıza çıkarken, Ankaraspor’un tek maçını yönetmiş. O maçta geçen sezon Ankaraspor Sakaryaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olmuş.



Basatemür, Kazanmak İstiyoruz

Basatemür, ”Kazanmak İstiyoruz”

Somaspor’un başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemür, zorlu maçla ilgili: ”Ankaraspor hem  genç hem de tecrübeli oyuncuların olduğu iyi bir takım. Aldığı skorlar da bunu gösteriyor. Ancak biz deplasmanda iyi oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz. Bunun için sahada her şeyi yapacağız. İnşallah kazanan biz oluruz.”dedi.

Gruptaki diğer karşılaşmalar şöyle:

İnegölspor-Isparta 32 Spor
Erokspor-Nazilli Bld
Bayburt Özel İd-Arnavutköy
Sivas Bld-Afyonspor
Amed-Bursaspor
Erzincanspor-Menemen
Tarsus-Şanlıurfaspor
Çorum Fk-Batman Petrol
Düzcespor Bay

Bağlantılı Haberler:

Ankaraspor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 0-1 Ankaraspor
Somaspor-Ankaraspor Maç Önü
Basatemür Ankaraspor Maçını Değerlendirdi
Ankaraspor 1-0 Somaspor
Ankaraspor Somaspor Maç Önü
Ankaraspor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN