Somaspor’da 4 Oyuncu Sınırda

Somaspor’da 4 Oyuncu Sınırda

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 26.haftayı bay geçen Somaspor, ligin 27. haftasında İzmir ekiplerinden Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 21 Mart Pazar günü saat 14:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Somaspor, Özcan Aydın’ın golüyle 1-0 kazandı. (Detaylara buradan bakabilirsiniz)

Hazırlıklar Sürüyor

Zorlu maçın hazırlıklarını Burhanettin Basatemür nezaretinde sürdüren siyah-beyazlılar, Esenler Erokspor’un deplasmanda Isparta 32 Spor’u mağlup etmesinin ardından puan farkının üçe düşmesi bu maçın önemini bir kat daha arttırdı. Aşağıdaki antrenman resimlerinin kendi boyutunu görmek için üzerlerine iki kez tıklayınız!





DÖRT OYUNCUMUZ KART SINIRINDA

4 Oyuncumuz Kart Sınırında

Ege derbisinde Somaspor’da 4 Oyuncu Sınırda. Siyah-beyazlılarda Nurettin Çağlar, Özcan Aydın, Umut Koray Öz ve Muhammed Öztürk sarı kart sınırında olan oyuncular.. Bu 4 oyuncu Karşıyaka maçında görecekleri olası kartla 28.hafta deplasmanda oynanacak Batman Petrolspor karşısında cezalı duruma düşecekler.

Bağlantılı Haber;

Karşıyaka Maçı Tolga Sancak’ın
Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN