Somaspor’a Play-Off Öncesi Taraftar Desteği

Somaspor’a Play-Off Öncesi Taraftar Desteği

Soma Atatürk Stadı, sezonun son antrenmanında ”Şampiyon yapın, sonrada yakın bizi” diyerek inledi.

Play-Off karşılaşmalarının oynanması kararının verilmesinin ardından grubunu lider Karacabey Bel.Spor’un ardından 2.sırada tamamlayan Somaspor, kritik karşılaşma öncesi Soma ayağının son hazırlığını tamamladı.

somaspor play-offAntalya’da grubu 5.sırada tamamlayan Muğlaspor ile play-off’un ilk ayağında karşılaşacak olan Siyah-Beyazlı ekibimiz, son antrenmanını Soma Atatürk Stadı’nda amigo Murat İnce’nin önderliğinde yaklaşık 200 taraftarın önünde gerçekleştirdi.



siyah-inciler

”Şampiyon Yapın Bizi”

Antrenmanda meşaleler yakan ve tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Burhanettin Basatemür ve futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar zaman zaman ”şampiyon yapın bizi, ondan sonra yakın bizi” diyerek  tezahürat yaptı.

 

Soma belediye Başkanı Ali Tulup

Başkan, Yönetim ve Futbolcular Objektiflere Poz verdi

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, AKP İlçe Başkanı Erol Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Temel Korkmaz, Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Genel Kaptan Abdullah Karış, Yönetim Kurulu Üyesi Suat Gündoğan’ında  takip ettiği antrenman sıcak havada gerçekleşti.



Melih Şencan Somaspor

Şencan ve Kalman Düz Koşu Yaptı

Hafif sakatlıkları bulunan Melih Şencan ve Özkan Kalman takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve 5-2’nin ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Mehmet Bağlı

Mehmet ve Mustafa’ya Süpriz

Somaspor’lu futbolcular, yeni yaşlarına giren Mehmet Bağlı ve Mustafa Şengül’e doğum günü sürprizi yaptılar.

SOMASPORAntrenman öncesi gerçekleştirilen sürpriz kutlamada Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, teknik heyet ve futbolcular Mehmet Bağlı ve Mustafa Şengül’ün yeni yaşını tebrik ettiler. Mehmet ve Mustafa’da arkadaşlarının yaptıkları süprizden çok etkilendiklerini belirterek kendilerine teşekkür etiler..

Muammer Atalay

Atalay Korkuttu!

İkili mücadele sonrasında ayağı arada kalan Muammer Atalay, acıyla yerde kaldı. Ağrıları devam eden talihsiz oyuncu buz tedavisinin ardından antrenmanı sekerek terk etti. Muammer’in durumu yapılacak olan tetkiklerden sonra belli olacak.

SOMASPOR

Şampiyonluk Sözü Aldılar

Somaspor’lu taraftarlar, antrenman sonrası teknik direktör Burhanettin Basetemur ve oyuncuları tribüne çağırarak ”Şampiyon yapın bizi, ondan sonra yakın bizi” diyerek şampiyonluk sözü aldılar..



Ali Tulup

Tulup, ”İkinci Şampiyonluğu Yaşayacağız”

Antrenmanı yakından takip eden Soma Belediye Başkanı Ali Tulup yaptığı açıklamada, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ilçemize şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşatmak istediklerini belirterek, “Yönetim ve futbolcu kardeşlerimiz gerçekten büyük fedakarlıklarla zorlu bir süreçten geçtiler. İlk defa yer aldığımız ligde büyük bir başarı örneği sergileyerek ligi ikinci sırada tamamlayıp play-off’lara kaldılar. Şimdi bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırıp maden kenti olan ilçemizi bir kez daha sevince boğmak istiyoruz. Ben bunu başaracaklarına can-ı gönülden inanıyorum”dedi.

Mustafa Aydın Somaspor

Aydın, ”26 Sene Önce Başarmıştık, Yine Başaracağız”

Gecesini gündüzünü Somaspor’a ayıran ve takımla yapıp takımla kalkan Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, 26 sene önce Soma Linyitspor’un, Samsun’da 2.lige yükselme Play-Off maçında Erzincanspor’u mağlup ederek 2.lige çıkma başarısını tam 26 yıl sonra Somaspor’la göstereceklerine inandıklarını belirterek şunları söyledi: ”Play-off maçlarına ekibimiz sıkı bir şekilde çalışıyor. Sezon başından beri gerek futbolcu kardeşlerimiz, gerek yönetim kurulumuz ve olmazsa olmazımız taraftarlarımızın büyük desteği ile ligi hiçte küçümsenemeyecek yerde bitirip play-off’lara kaldık. İnşallah Antalya’da 23 Temmuz tarihinde Muğlaspor’la oynayacağımız maçta rakibimizi mağlup edip finale kalmayı hedefliyoruz. Genç, koşan, basan ve mücadeleci oyuncu grubumuz var. Bugün Atatürk Stadı’nda sezonun son antrenmanında takımımızın son halini görmek için çift kale maçı izliyoruz. Ekip olarak şuan hiç bir eksiğimiz yok.  Yönetim olarak elimizden gelen her türlü gayreti her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Allahın izniyle yönetimimiz, hocalarımız ve futbolcularımız  ile birlikte birlik ve beraberliğimizi bütünleştirerek 26 yıl önce yaşanan o güzellikleri yaşamak istiyoruz. Ve inşallah da bu maden kentine bu güzellikleri bir kere daha yaşatmak istiyoruz” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN