Somaspor’a Gençlik Aşısı

Somaspor’a Gençlik Aşısı

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek Somaspor’a alt yapıdan gençlik aşısı.. Siyah-beyazlılar, kendi tabanından yedi altyapı oyuncusuna profesyonel imza attırdı.

SOMADASPOR

TFF Soma Belediyesi Tesisleri’nde düzenlenen törende, takımın altyapısında yetişen Mustafa Şengül, Kadir Karış, Emirhan Çakır, Arda Ünal, Özkan Kalman ve Özcan Kalman ile profesyonel sözleşme imzalandı.

SOMASPOR ALT YAPIProfosyonel imza atan oyuncularda çok büyük emek sahibi olan Alt Yapı antrenörü Mustafa Şen, emeklerinin karşılığı almanın onur ve gururunu yaşadığını söyledi.

Somaspor Kulüp başkanı Mustafa Aydın ise, “Düzenlenen imza töreninde alt yapıdan yetişen ve bünyemize kattığımız genç futbolcularımızla mukavele imzaladık. Profesyonelliğe adım atan genç oyuncularımıza futbol hayatlarında başarılar dileriz.” dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN