Somaspor’a Genç Forvet

Somaspor’a Genç Forvet

Transfer çalışmalarına hız veren Somaspor genç forvet oyuncusu Osman Hanoğlu’nu renklerine kattı.

TFF 2.Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Somaspor teknik direktör Burhanettin Basatemur yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda isim yapmış değil de daha çok genç oyuncuları kadrosuna katma çabasında olan Siyah-inciler, Büyükçekmece Tepecikspor’dan forvet Osman Hanoğlu’nu siyah-inci yaptı.

Osman Hanoğlu (Forvet)

THY Altyapısında yetişen 20 yaşındaki genç oyuncu Osman Hanoğlu, Büyükçekmece Tepecikspor ile çıktığı 9 maçta 2 gol kaydetti. 20 Yaşındaki forvet oyuncusu, daha önce Yomraspor, İstanbul Başakşehir ve Zonguldak Kömürspor formalarını giydi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN