Somaspor’a Cezalar Üst Üste Geldi

Somaspor’a Cezalar Üst Üste Geldi

Somaspor takım kaptanı Nurettin Çağlar, Batman Petrolspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

Nurettin Çağlar 29.hafta Soma Atatürk Stadı’nda oynayacakları İçel İdmanyurduspor karşılaşmasında yer alamayacak

Somaspor’da Batman Petrolspor maçı öncesinde 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyordu. Nurettin Çağlar, Özcan Aydın ve Umut Koray Öz karşılaşmada kart sınırında olan isimlerdi. Mücadelenin 90. dakikasında sarı kart gören Nurettin Çağlar cezalı duruma düştü. Nurettin ligin ilk yarısında İçel’de oynanan maçta da Coronavirüs’e yakalandığı için yer almamıştı.


İçel’de 3 Oyuncu Cezalı

Öte yandan 31 Mart Çarşamba günü evimizde oynayacağımız İçel İdmanyurduspor’da 3 oyuncu sarı kart cezalısı durumuna düştü. Çarşambaspor ile oynadıkları ve Gökcan Gelmen’in golüyle 1-0 galip ayrıldıkları maçta sarı kart gören Alper Hamdi Bayraktar, Gökcan Gelmen ve Burak Altındaş Somaspor’la oynanacak maçta cezalı duruma düştüler.

PFDK Cezayı Kesti!

Karşıyaka maçında disipline sevk edilen siyah-beyazlılara Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 9500 TL para cezası kesti.

PFDK’nun aldığı karar şöyle:

25- SOMASPOR Kulübünün, 21.03.2021 tarihinde oynanan SOMASPOR-KARŞIYAKA Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada SOMASPOR Kulübünün, mensuplarının sosyal mesafe kuralına uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

KAYNAK:TFF

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN