Somaspor’a 2.Ligden 2 Oyuncu Daha

Somaspor’a 2.Ligden 2 Oyuncu Daha

Somaspor, ikinci devre öncesinde dördüncü transferini gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı ekip Somaspor, ikinci devreye daha güçlü girebilme adına transfer çalışmalarına hız verdi.
Daha önce Yasin Hatipoğlu, Bilal Şeflek, Ahmet Tamet, Çağlayan Gülügen, Bedirhan Çelik, Hayri Mert Yomralıoğlu ve Oğuzhan Nemli ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, Kızılcabölükspor’dan Melih Vardar ve Bucaspor’dan Cafer Can Aksu’yu kadrosuna katmıştı..

Bugünde iki önemli isim Mustafa Aydoğdu ve Nurettin Çağlar’ı siyah-beyazlı yaptı.

”Mustafa Aydoğdu”

1989 Ankara doğumlu. Sağ kanat..Ankara Demirspor formasıyla başlayan profosyonel lig serüveni sırasıyla; Keçiörengücü, Kırıkhan, Sandıklı, Nazilli Bld.Spor, Afjet Afyonspor, Tekirdağspor, Dersimspor, Batman Petrolspor, Diyarbekirspor ve son olarak 2.lig ekibi Sivas Belediyespor’da forma giydi.

”Nurettin Çağlar”

1993 Çorum doğumlu. Merkez orta saha. Profosyonel lig serüveni 2012 yılında Kırıkhanspor ile 3. Lig’de başladı. Daha sonra Elazığ Belediyespor ve Anadolu Üsküdar formaları giyen genç oyuncu, gösterdiği performans ile 2. Lig ekibi Fethiyespor kadrosuna dahil edildi. Burada 1 sezon geçiren Çağlar, daha sonra Uşakspor’a transfer oldu ve 3. Lig’de şampiyonluk yaşadı. Nurettin, Uşakspor ile 2. Lig’de geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti. 1993 doğumlu oyuncu son olarak 1922 Konyaspor formasını giydi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN