Somaspor Yunusemre Beld.Spor İle Hazırlık Maçı Oynadı

Somaspor Yunusemre Beld.Spor İle Hazırlık Maçı Oynadı

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Somaspor, Manisa’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımlardan bir tanesi olan Yunusemre Belediyespor ile hazırlık maçı oynadı.

Siyah-beyazlılar, bugün Linyit Stadı’nda oynadığı hazırlık maçında (BAL) Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 1.Grupta mücadele edecek Yunusemre Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu..

Somaspor:Ali-Kadir-Emirhan-İbrahim-Yasin-Muhammet-Mücait-Furkan-Enes-Osman-Talha
Yunusemrespor:Emre-Mehmet-Fatih-Salih-Serhat-Harun-Hüseyin-Emre-Doğukan-Habib-Ali

Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Somaspor, ilk yarıyı Enes Bakal’ın golüyle 1-0 önde tamamladı.
Yunusemre Belediyespor, Doğukan ve ikinci yarı oyuna dahil olan Kerem ve Furkan’ın golleriyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

HABER:Fevzi Gökmen

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN