Somaspor Yönetiminden Burhanettin Basatemür’a Güvenoyu!

Somaspor Yönetiminden Burhanettin Basatemür’a Güvenoyu!

Somaspor Yönetim Kurulu teknik direktör Burhanettin Basatemür’a güvenoyu verdi.

Son günlerde kamuoyunda Burhanetin Basatemür ile çıkan asılsız haberlere istinaden, Somaspor Genel Kaptanı Abdullah Karış açıklama yaptı. Karış’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

Kamuoyunu bilgilendirme;
”Somaspor kulübü olarak son günlerde asılsız haber olarak teknik direktör değişikliğine gidileceği yönünde bilgimiz dışında, bizim söylemlerimiz gibi futbol severlerin kafasını karıştırdıklarına şahit olduk. Buna istinaden hocamız ile devam ediyoruz. Devre arasında sözleşmesini uzatmak için yönetim kurulunda görüşülecektir. Taraftarlarımızın kulübümüzün resmî açıklaması haricinde bu tarz söylemlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.
Somaspor; teknik adamıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla; hep birlikte kenetlenmiş olarak, ligdeki hedeflerine ulaşmak için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürecektir.”
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Abdullah Karış (Genel Kaptan)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN