Somaspor Vanspor FK Maç Önü

Somaspor Vanspor FK Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta puan cetvelinin tam ortasında yer alan Somaspor, ligin 15’inci haftasında Vanspor ile Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 3 maçtan tek puanla ayrılan siyah beyazlılar bu kötü gidişata Vanspor maçıyla ”dur” demek istiyor

Ligin ilk yarısında artık bu maçla beraber son 5 maça çıkacak olan Somaspor bu maçların 2’sini evinde 3’nü de deplasmanda oynayacak. Siyah-beyazlı ekibimiz ilk olarak 15’inci haftada 27 Kasım Cumartesi günü yani yarın Soma Atatürk Stadı’nda Silahtaroğlu Vanspor‘u konuk edecek. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmada son üç haftadır hasret kalınan üç puanın mücadelesi verilecek.  Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan iki beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan Somaspor 22 puanla 10.sırada yer aldı.



Rakibimiz Vanspor ise..

Lige hiç de fena başlamayan ve 8.haftayı liderlik koltuğunda geçiren Vanspor, 9.haftadan itibaren düşüşe geçti. Siyah-kırmızılı ekip, son beş maçta rakip ağlara dört gol atarken kendi ağlarında 13 gol görüp 25 puanla 6.sıraya geriledi.

Takım Değerleri

Somaspor: 793.000 €
Vanspor:  2.435.000 €

Somaspor Golcüleri

Yasin Abdioğlu 11
Uğur Can 2
Özcan Aydın 2

Vanspor Golcüleri

Hamza Küçükköylü 6 gol
Emrah Tacir 5 gol
Güney Tutcuoğlu 3 gol

 

Somaspor iç saha karnesi

Somaspor 1 – 0 Niğde Anadolu
Somaspor 3 – 3 Afjet Afyonspor
Somaspor 3 – 0 Velimeşespor
Somaspor 1 – 1 Turgutluspor
Somaspor 2 – 0 K.Maraşspor
Somaspor 3 – 1 Bayburt Öİ
Somaspor 1 – 1 Çorum FK

Vanspor dış saha karnesi

Afjet Afyonspor 2 -2 Van Spor
Velimeşespor 1 – 2 Van Spor
Turgutluspor 1 – 3 Van Spor
K.Maraşspor 0 – 3 Van Spor
Bayburt Öİ Spor 5 – 0 Van Spor
Çorum FK 1 – 1 Van Spor
Etimesgut Bld 1 – 1 Van Spor

Bizim maç öncesi ”Kan”değişikliği

Ligde inişli-çıkışlı grafik çizen ve istikrarı bir türlü yakalamayan Vanspor, sezon başında takımı lige hazırlayan Saffet İşler’le yollarını ayırdı. Vanspor’un eski futbolcu ve Teknik Direktör Turgay Karatekin’i takımın başına getirdi.



İki oyuncumuz sarı kart sınırında

Takımda sakat yada cezalı oyuncu bulunmazken, Tunay Meral ve İbrahim Ak, Vanspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Cumartesi günü kart görmeleri durumunda 16. haftadaki Etimesgut Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Karşılaşmayı Süleyman Bahadır yönetecek

27 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Somaspor-Vanspor karşılaşmasını, Eskişehir Bölgesi Klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını  Mert Baykal ve Oğuzhan Yazır yapacak. Zorlu mücadelede 4.hakem Okan Kayataş olacak.

Karşılaşmanın orta hakemi Süleyman Bahadır, geçen sezon Misli com 3.Lig 3.Grup‘un 3.haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan FK ile 1-1 berabere kaldığımız maçı ve son olarak 7.hafta  Turgutluspor ile Atatürk Stadı’nda 1-1 berabere kaldığımız maçı yönetti.

Beklentimiz her maçta olduğu gibi bu maçta da; yüreğiyle oynayan, koşan mücadele eden ve 90 dakikanın sonunda 3 puanı kazanmış bir Somaspor görmemiz dileğiyle.. SİYAH-BEYAZ DEVAM

15.Haftanın programı şöyle:

Somaspor-Van Spor
İnegölspor-Sarıyer
Ankaraspor-Bodrumspor
Hekimoğlu Trabzon-Çorum
Adıyamanspor-Sivas Belediye Spor
Afjet Afyonspor-Kahramanmaraşspor
Ergene Velimeşe Spor-Turgutluspor
Niğde Anadolu-Bayburt Özel İdare
Sakaryaspor-Etimesgut Belediyespor
Diyarbekir Spor-Serik Belediyespor

Bağlantılı Haberler;

Vanspor Maçı Yukarıyı Yakalama Adına Önemliydi
Somaspor 2-0 Vanspor FK
Somaspor Vanspor FK Maç Önü
Somaspor Vanspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN