Somaspor-Uşakspor Maçını Can Cengiz Yönetecek

Somaspor-Uşakspor Maçını Can Cengiz Yönetecek

Somaspor’un 35.hafta sahasında Uşakspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı İstanbul Bölgesinden Can Cengiz yönetecek.

14 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor-Uşakspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını Emrah Akkaya ve Mücahid Adem Çelebi üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Melih Aldemir olacak.. (Maçın orta hakemi Can Cengiz haberin içeriğindeki görsellerde yer almakta)

Can Cengiz İle 3. Buluşmamız

Somaspor-Uşakspor maçıyla beraber profosyonel lig hayatında 111.maçına çıkacak olan Can Cengiz daha önce iki karşılaşmamızda düdük çalmıştı. Cengiz’in yönettiği söz konusu karşılaşmalarda;

Can Cengiz: Somaspor 0-1 Karacebey Bld.Spor

30 Kasım 2019 TFF 3.Lig 3.Grup15.hafta Atatürk Stadında lider Karacabey Belediyespor’a 1-0 mağlup olduğumuz maçın 64.dakikasında Ali Akkuş’u oyundan atmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Can Cengiz: Somaspor 3-1 Didim Bld.Spor

22 Şubat 2015 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grup 19.hafta Atatürk Stadında Selim Şahin, Ersin Aksaç ve Levent Aktuğ’un golleriyle 3-1 mağlup ettiğimiz Didim Belediyespor maçlarında düdük çaldı.

En Son Iğdır FK-İskenderunspor Maçını Yönetti.

Karşılaşmanın 32 yaşındaki İstanbul’lu orta hakemi ligde en son 03.04.2024 tarihinde 1-1 sonuçlanan Iğdır FK-İskenderunspor maçını yönetmişti.

Somaspor Puan Durumu

Somaspor 9, Uşakspor 19’uncu

Lig’de geride kalan haftasında son olarak İskenderunspor’a deplasmanda 3-0 mağlup olan Somaspor; 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda 44 puan topladı. Siyah-beyazlı temsilcimiz, ligde 9’uncu sırada yer alıyor.

Ligden düşmesi haftalar önce kesinlik kazanan Uşakspor ise ligde çıktığı maçların sadece 1’ini kazanırken, 2’sinde berabere kaldı, 29’unda ise sahadan boynu bükük ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip, topladığı 5 puanla son sırada yer aldı.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında 3 Aralık 2023’te Uşak’ta oynanan maç 62.dakikada Muhammed Ensar Akgün’ün attığı golle 1-0 Somaspor’un üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

35.Hafta Maçları

Sarıyer-Düzcespor ve Menemen FK-iskenderunspor maçları 13 Nisan Cumartesi diğer maçlar ise 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

Sarıyer-Düzcespor
Somaspor-Uşakspor
Iğdır FK-Derincespor
Denizlispor-Aksaray Bld
İnegölspor-Karaman FK
Menemen-İskenderunspor
Fethiyespor-Isparta 32 Spor
Erzincanspor-Arnavutköy Bld
Kastamonuspor-Amed Sportif
Eti Mesgut Belediye Bay

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Uşakspor 0-1 Somaspor
Somaspor 4-2 Uşakspor (FOTO)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN