Somaspor Umut Verdi.

Somaspor  Umut Verdi.

Somaspor, ilk ciddi hazırlık maçını 2.Etap Afyon kampında Karşıyaka ile oynadı.

SOMADASPOR

Siyah-beyazlılar, beş önemli oyuncunun hazır olmadıkları için forma giymediği karşılaşmayı; Erkul Küçük, Yusuf Can Abay ve Mehmet Uysal’ın golleriyle 3-2 kazanarak, taraftarlarına umut verdi..
BURHANETTİN BASATEMURKarşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Somaspor‘un Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, “Karşıyaka ile oynadığımız hazırlık maçı skordan ziyade eksiklerimizi görmek ve çalışmalarımızı o yöne doğru yoğunlaştırmak için iyi bir antrenman maçı oldu.” dedi.
Afyon kampı sayesinde tamamen ayrı ayrı takımlardan gelen oyuncularımızın takıma adapte olduğunu dile getiren Burhanettin Basatemür, “Yönetimimizle beraber takımımızı daha iyi yerlere getirmek için uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz. Karşıyaka maçında 5 yeni oyuncumuzu hazır olmadıkları için oynatmadım. Onların da fiziksel açıdan hazır olup katılmaları halinde istediğimiz verimi tam anlamıyla alacağımızı düşünüyorum.. İnşallah yenisi olduğumuz hem bu ligde hemde Türkiye Kupası’nda başarılı olmak istiyoruz. Bunun için bir bütün halinde var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN