Somaspor U19 Takımımız Uzatmada Yıkıldı

Somaspor U19 Takımımız Uzatmada Yıkıldı

Somaspor U19 takımımız uzatma bölümlerine 1-0 önde girdiği maçta Kuşadası U19 takımıyla 1-1 berabere kaldı.

TFF U19 Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Bahadır Özgen yönetimindeki Somaspor U19 takımımız deplasmanda Kuşadası U19 takımına konuk oldu.

U19 takımımız sahaya: Doğaner-Cengizhan-Yusuf-Yiğit-İdris-Ali-Barış-Bökke-İbrahim-Enes ve Hasan ilk on biri ile çıkarke, M.Alp, Yunus, Mikail, Tuğberk, Devran, Arda, Efe, Kaan, Hasan ve K.Başyayla yedek kulübesinde yer alan oyuncular oldu.

Kuşadası ilçe stadı’nda oynanan ve ilk yarısı golsüz kapanan maçta Somaspor U19 takımımız 65.dakikada Ali Kocabaş’ın güzel golüyle 1-0 öne geçti.

Beraberlik golü Kuşadası kalecisinden geldi!

Maçın uzatma bölümlerine 1-0 önde giren ve 3 puan hesapları yapan ekibimiz, 90+5’te Emre Yılmaz’ın kullandığı köşe vuruşu için ceza sahamızın içine giren Kuşadası kalecisi M.Ege Seven, meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda ise uzatma bölümünde yenilen beraberlik golünden sonra ekibimizde büyük üzüntü yaşandı.

Bu beraberlikle puanını 5’e yükselten U19 takımımız ligdeki 9.hafta maçını sahasında Karşıyaka U19 takımıyla oynayacak.



Teknik Direktör Bahadır Özgen UEFA A Lisans Kursuna Katıldı

Özgen, ‘’ Amacımız Somaspor A takımımıza oyuncu yetiştirmek’’

Somaspor Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlulusu Bahadır Özgen karşılaşma sonrası şunları söyledi:
‘’Genel anlamda takımın mücadelesinden çok memnunum. Takımımız yeni kurulan bir takım, gün geçtikçe daha az hata yapıp gelişiyoruz. Bu gelişim Somaspor altyapısındaki tüm gruplarda da öyle. Geçen son oynanan Menemen maçındaki almış olduğumuz 3 gollü net galibiyetin anlam kazanması için Kuşadası deplasmanından alınacak bir 3 puan daha bizim için moral olacaktı. Son dakikalarda yediğimiz gol oyuncularımızı çok üzdü. Bir çok gol pozisyonundan faydalanamadık, sağlık olsun oynaya oynaya, hata yapa yapa gelişeceğiz.Amacımız Somaspor A takımımıza oyuncu yetiştirmek, bunun için tüm Altyapımız çok çalışıyor. Her grupta lige katılıyoruz, her grubun ayrı ayrı hocaları var. 200 e yakın yeni lisans çıkarttık. Bu konuda yönetimimize, sponsor olan kurum ve kişilere teşekkür ederiz’’dedi.

Bunlarda ilginizi çekebilir

U19 Ligi Somaspor-Kuşadası Maç Resimleri
U19 Ligi Somaspor 0-1 Kuşadası

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN