Somaspor U19 Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Somaspor U19  Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Somaspor U19, Karşıyaka U19 deplasmanından 1 puanla döndü.

Bölgesel Gelişim U19 Ligi ikinci karşılaşmasında İzmir’de Karşıyaka U19 takımına konuk olan Somaspor U19 takımı, ilk deplasman maçından 1-1 skorla 1 puanla döndü.

Bahadır Özgen önderliğindeki Somaspor U19, dün (22 Ekim Cumartesi) sezonun ikinci haftasında ilk deplasman maçına çıktı. Karşıyaka’ya konuk olan siyah beyazlı ekibimiz, mücadelede ilk golü kalesinde görse de, 44.dakikada İdris Ersoy ile cevap verdi ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Somaspor’lu gençlerimiz yakaladıkları bariz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı..

Bu sonucun ardından ikinci haftada Somaspor U19, 1 puana ulaşırken, 8 takımlı grupta 6. sırada yer aldı. Somaspor’lu gençler üçüncü hafta maçında Bursa deplasmanında İnegölspor U19 takımı ile karşılaşacak. Müsabaka 29 Ekim Cumartesi günü saat 12:00’da İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak.

BAHADIR ÖZGEN

Bahadır Özgen, ”Skor ve sonuca bağlı kalmadan”

U19 Takım antrenörü ve aynı zamanda Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Bahadır Özgen, Karşıyaka maçından sonra sosyal medya adresinde paylaştığı yorumda ”Somaspor Altyapı Akademi olarak bu sene yeni bir oluşumun içerisindeyiz. Takımlarımız, bütün kategorilere katılıyor. Her takımımız resmi maç oynayıp, gelişiyor. Somaspor yönetim kuruluna bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Küçücük yaşta bu fırsatları bulan gençlerimiz geleceğin Somaspor unu inşa ediyor. Skor ve sonuca bağlı kalmadan, centilmenlik ve sportmenliğin ön planda olduğu, rakibe saygı, arkadaşına, hocasına sevgi ve hoşgörünün amaç edinildiği felsefesini biz hocalar olarak aşılıyoruz. Somaspor Akademi ye birçok oyuncu verip bu konuda bize katkı veren, oyuncularını yetiştirip bize gönderen tüm Soma’da ki takımlarımıza da buradan tekrar teşekkür ediyorum. Yolun başındayız. Tüm Somalı futbol severlerden takımlarımıza destek için maçlarımıza bekleriz.”ifadeleri yer aldı.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

U19 Gelişim Ligi Somaspor-Kuşadası Maç Resimleri

U19 Ligi Somaspor 0-1 Kuşadası

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN