Somaspor U16 Takımı Deplasmanda Kazandı

Somaspor U16 Takımı Deplasmanda Kazandı

Bölgesel Gelişim Ligi 4.Grup 20.haftasında Kayalıoğlu sahasında Akhisarspor’un konuğu olan Somaspor U16 Takımımız, üstün oynadığı maçta rakibini 2-0 mağlup etti

Somaspor U16 Takımı, İsmail Batuhan Darçın, Halil Ziya Kürehan ve Umutcan Kürehan hakem triosunun yönetim gösterdiği maçta sahaya; Yusuf Taha-Burak Çakır-Yusuf Doğan-Mert Çalışkan-H. İbrahim Eskici-Ege Keskin-Cemil Efe-Halil Deniz-Kaan Uslu ve Burak Sakaldaş on biri ile çıktı. Osman Varol, Ahmet Can, Barış Gür, Yiğit Can, Efe Kurnaz ve Arda Fikret Açıkgöz yedek kulübesinde teknik sorumlu Ramazan Çapar’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Maçta rakibine göre daha atak ve pozitif futbol oynayan siyah-beyazlı ekibimiz deplasmanda oynadığı maçta Akhisarspor U16 Takımını; 20.dakikada Hüseyin Turhan Afacan ve 35.dakikada Kaan Uslu‘un ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Somaspor adına 4 top direkten dönerken, Cemil Efe ile birde penaltı atışından faydalanamadı.

Haftayı 2-0’lık Akhisarspor galibiyeti ile 19 puanla 8.sırada tamamlayan Somaspor U16 Takımı, 21.hafta maçını 7 Nisan Pazar günü Linyit Stadı’nda Altay U16 Takımı ile yapacak.

HABER-Mustafa Tarhan

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN